16 Pages « < 4 5 6 7 8 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Astrologija?, 12+3 Mlechni put.

RZA
post Mar 4 2007, 05:54 PM
Post #101

Njeno Ljubičanstvo

Group: Članovi
Member No.: 92
Status: Bivši učenik MGa

Sta oces?
To sto te prozivam u skoli.. ne moras ovde da mi se svetis.. XD.gif
Zajebavam se ja, znas ti to, ali ovo je nesto ozbiljnije i nekoga stvarno vredjate time sto mu se podsmevate.. wink.gif

--------------------
cold
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Eli0t
post Mar 4 2007, 06:12 PM
Post #102

Voodoo People
Group Icon

Group: Administratori
Member No.: 1

Kako ste ograniceni.. rolleyes.gif

Napomena od: Ljuba
Strasno! XD.gif p.s. aj cuti SPuzva tongue.gif

This post has been edited by ser_fanky Lj@B: Mar 4 2007, 06:21 PM
+Quote Post
milija
post Mar 4 2007, 10:11 PM
Post #103

Member No.: 38
Ime i prezime: Milija Jovicic

Ok, c1k4_ml3kc3

pozivam i tebe i sve astrologe na diskusiju o astrologiji na Viva-fizika forumu:
http://forum.viva-fizika.org/

Pokusacu da na forumu radio svastare okacim poruku ka temi. Sigurno nece biti vredjanja ili niskih udaraca.

Ako ti nije tesko pozovi ti ekipu sa radio svstare, a ja cu pokusati i Cirkovica da dovedem smile.gif

Dogovoreno?

This post has been edited by milija: Mar 4 2007, 10:12 PM

--------------------
Izadji i bori se

Zivot je kuchka, i ja sam makro.
+Quote Post
milija
post Mar 4 2007, 10:14 PM
Post #104

--------------------
Izadji i bori se

+Quote Post
c1k4_ml3kc3
post Mar 4 2007, 10:29 PM
Post #105

From: 29.Stepen Jupitera
Member No.: 419
Status: Van MGa

QUOTE(maxydelanoche @ Mar 4 2007, 03:19 PM)
Niko ovde njemu ne brani da on brani svoje stavove, ali ne vidim ko mu daje za pravo da napada mene licno i da mi govori kako nemam pojma. Ja se ne secam da sam ja i u jednom trenutku rekla:hey, ti verujes u astrologiju, ti si glup... Cak sam ga branila u tom smislu i trazila i od drugih clanova da citaju njegove postove. Zamolila sam

Mlekce, ti si taj koji ne shvata. Ti tvrdis da planete uticu na nas. Ja tvrdim da ne uticu, bar ne na nase zivote u pogledima koje dodiruje astrologija. Da bih podrzavala svoj stav, ja ne moram da znam na koji nacin navodno planete uticu na moj dorucak, odlazak u skolu, sedenje za kompom i astmu. Iz jednostavnog razloga jer tvrdim da nikakve veze sa mojim mozgom nema to da li se Sunce projektovalo tamo ili vamo u trenutku mog rodjenja. Nikada nisam rekla da sam se bavila astrologijom. Ali sam citala sta pisu astrolozi po tim forumima. I smatram mnoge od tih stvari... Necu bas da kazem da su glupe, ali ako neko tvrdi da moze da odredi da li ce neko biti homoseksualac ili ne iz datuma, vremena i mesta rodjenja, onda... Da ne pricam o odredjivanju pola deteta preko astroloskih uticaja. Na forumu radio svastare, sta vise, vredjaju doktorsku titulu Cirkovica. Pri tom je neko pisao kako Suncev vetar utice na geomagnetsko polje, pa samim tim i Sunce utice na nas. A nije razmisljao o tome da Suncev vetar ne deluje na nas u zavisnosti od toga u kom sazvezdju je Sunce vec u zavisnosti od toga gde se nalazila aktivna oblast na Suncu u trenutku kada je putem hromosferske erupcije izbacen veliki broj protona i elektrona relativistickim brzinama. A to zavisi od Sunceve rotacije, kao i od dnevnog prividnog kretanja Sunca, a ne od godisnjeg prividnog kretanja Sunca. Dalje necu ni da komentarisem...

A sto se tice tebe Spuzva, "Pustila bih ja njega, ali nece on mene." Ja sam lepo htela da pustim coveka da veruje u sta hoce i da ja verujem u sta hocu, ali on ocigledno nema nameru da odustane od prepirke.
*

Ovom prilikom cu zahvaliti i osobi koja je registrovana pod nick-om ''Spuzva'' zbog toga sto smatram da je moguce da je jedina osoba koja je i shvatila o cemu sam pisao kao i sta sam pokusavao da kazem na najbolji moguci nacin koji dolici jednom devetnaestogodishnjaku(bez uztezanja, naravno). Veliki respekt biggrin.gif

@-Maxy. Ti si na forumu jedna od cenjenih osoba, zbog toga shto si i pametna izm ostalog, ali reci da je astrologija neistinita je apsurd. Ne mogu da cutim(ne pisem ili odgovaram i znam da znash da ce uslediti moja reakcija kada je donesen takav stav+pritom kazesh kako ne zelish dalje da ucestvujesh u temi)! U tom sluchaju si mogla jednostavno da odesh, a da nishta ne kazesh ako vec dopushtash nekima da ''veruju u neshto''. Da jesi citala moje postove, obzirom na tvoj intelekt, ti bi zaista procitala da se ovde ne izvodi argumentacija za i protiv astrologije(ja je definitivno nisam iznosio vec sam nailazio samo na napade ostalih chlanova).
Citava tema se bazira jedino na tome da ja zelim da prenesem poruku o istinitosti astrologije - TVRDIM da je tachna i ukoliko neko zaista zeli da je upozna morace da se potrudi na slichan nachin kao i ja. Ja nisam doshao ovde da izigravam nekoga ko ima ulogu sveznajuceg ili prepametnog vec da jednostavno nekima ukazem ili(josh bolje) pronadjem osobu koja poneshto i zna o tome kako bih razmenio iskustva kao i teorije.
Uprkos tome, naishao sam na pitanja ''Elektroni-Astrologija'' I sada meni neko kaze - ''Ja ne verujem u to zao shto je to tako i tako''. U redu, nemam nishta protiv ogranichenih ljudi, chak mi je i smeshno ukoliko slichni imaju predrasude o nechemu, a ljubitelji su nauke(Bolje je chak i da odmah shvate gde greshe nego da kasnije u zivotu postanu poput ostalih ljudi, nezadovoljni i oholi-mada to je i veliko pitanje). Shto se mene tiche, ja sam chak i altruista i to u ogromnoj meri. Takodje sam i pritom kolerik, mada suzbijam takvo stanje.
Enivej - Nakon svega rechenog, napisanog kao i mog, ochigledno, uzaludnog truda - ti napishesh ''Astrologija nije istinita'' i ubijesh me ne samo u pojam vec i sve ono o chemu sam pisao. Dovodish sebe u poziciju nekoga ko je u stanju da presudi o tome da li je istina ili nije pritom braneci se na osnovu toga da JA nisam izuchio Fiziku, Hemiju, Filozfiju do kraja...
I da, nemash pojma. Nisam rekao da nemash pojma o zivotu vec da nemash pojma o astrologiji. Ne znam zashto te to vredja?
Pritom se i usudjujesh da zatrazish da se zatvori ovakva tema zbog toga shto si se TI uvredila, odnosno ne zelish da se potrudish da saznash neshto vishe shto nije u domenu svakodnevnice, odnosno svakodnevnog zivota pojedinaca kojima je astrologija i izrada horoskopa potpuno strana oblast.
Pritom, temu sam i otvorio kako bih i pomogao nekome da upozna ''reke astrologije'' zato shto ce je svako shvatiti na svoj nachin. Ona ima svoje zakone. Ima svoje teorije koje su prikupljivane od strane najvecih mislioca koje je istorija zabelezila. Svaka generacija je davala doprinos izuchavanju astrologije, polako ali sigurno su se neke od teorija odbacivale, a neke nisu - te shto nisu su ostale i dan danas u praksi,tj, izradi horoskopa.
Shto se gravitacije tiche - Planete se Vrte oko Sunca, Sunce se vrti oko crne rupe u sredishtu galaksije, galaksije se vrte, tj, udaljavaju jedna od druge - toliko o gravitaciji i njenom uticaju na ljude koji gotovo da nisu ni svesni deshavanja.

Moram i da ukazem na to da ti ustvari sebe i svoja shvatanja branish, umesto da si mi zaista pomogla time sto me ne bi shvatila kao nekog kretena ili sta vec koji jednostavno slepo veruje u neshto shto nema osnovu fizike ili sl i potrudila se da kupish neku knjigu ili barem pronadjesh neshto zaista vredno istrazivanja itd a da je vezano za astrologiju, odnosno nechega shto bi pomoglo napredovanju ljudskih shvatanja ovog ''jezika''.
Moracu da te razocaram, ali sve te generacije ljudi nisu bili u mogucnosti da saznaju kakav je uticaj u pitanju - ponavljam ti, po ko zna koji put - SHVATI!
Just be open minded i realizovacesh da si pogreshila dok si govorila da astrologija nije istinita u onom svetlu kojim se predstavlja.
Iz filozofske perspektive, tvoja rechenica bi bila kao i negiranje dece koja igraju lastish, ako me razumesh tako da je to dvolichna odvanjena glupost.
Da, to je glupost - kratko i jasno.
Zao mi je, ali tvoji razlozi, odnosno argumentacija nije dovoljno dobra kako bi mi dokazala da je astrologija glupost, odnosno neistina. Ne mozesh je uporedjivati s ostalim naukama zbog onoga shto ja vidim, a to je gomila faktora koji su je diskreditovali, odnosno usporili u napredovanju - a ustvari ona je chak i majka svih nauka zobg toga shto je covek prvo u sebi pomislio ''shta je ono gore''(dodushe, ovo nije neki argument, ali je meni slatko hehe). Zao mi je -Ja je poznajem, ti ne.
Btw - znao sam da cu morati jednom ovu rechenicu da upotrebim i krivo mi je zobg toga. Zavrshili smo svaku pricu, prijatno u tvom dorucku.

Svi ostali - Molim Vas - saslushajte(procitajte josh jednom ili drugi put) - Pronadjite na http://www.astrosvastara.com link, odnosno opciju u kojoj mozete naci potrebne knjige koje su osnov za izuchavanje astrologije, odnosno shta i kako citava stvar funkcionishe, odnosno potvrdite sebi da li je istinita ili ne.
Takodje na sajtu http://www.astrologyinserbia.com, prelistajte otkrice coveka po imenu Nikola, nadjite text o horoskopu Hitlera kao i nekih vaznijih ljudi koji su se nechim isticali u svetu.
Svaka planeta nosi sa sobom na hiljade znachenja - od gumice za kosu do traktora na njivi, od pranja zuba do poliranja aviona itd.
Svaka radnja koja se u toku dana uradi, vec se vidi iz horoskopa i nekih dnevnih tranzita i za svakoga je drugachije.
Pritom i dakle, chak i kada vidite da je sve tachno i korektno, zapitate sebe ''kako'' je to moguce? Jednostavno, obradujete se zato shto ste nakon dvadeset izradjenih horoskopa nauchili pomalo da gledate koji je aspekt jachi, kakav je odnos izm dva tranzita, kako ce se to okarakterisati na dela choveka, a kako na situacije koje mu se deshavaju i i dalje zapitkujete sebe - koji je to uticaj, kako je moguce, zashto, kako, ne razumem.
E tek kada dodjete u tu stancu saznanja, odnosno neznanja - rado bih podelio svoje teorije s nekim od Vas - zato sam i otvorio ovakvu temu(dodushe, na pochetu je bilo krivudavo)
Ja lichno jesam svestan svih loshijih uticaja kao i onoga shto vecinu iole pametnih ljudi odbaci kao potencijalnu mogucnost da poveruju u astrologiju, a to je sam odnos astrolog/klijent - Chak sam i napomenuo shta bi bilo i najbolje - da svako sebi radi horoskop kako se ne bi stvarali omanji psiholoshki prevrati kada je u pitanju ''E ti cesh umreti tad i tad'' - Zamislite da Vam neki astrolog to kaze!? Uzas.
Okrecete sebe ka izuchavanju onoga shto muci vecinu astrologa, a to je nauchno dokazivanje na osnovu chinjenica. Uz to, nekim astrolozima to i nije bitno - ja se njih gadim zato shto samo gledaju kako da shto pre zarade pare i zelim da ponekim ljudima barem pomalo pomognem ne samo da upoznaju astrologiju vec i da upoznaju loshe astrologe!
Ne radi se o tome da li je c1k4_ml3kc3 bio ili nije bio u pravu, vec o tome da vishe nema mesta skrivanju ovakvoj uneverzalnoj nauci - ustvari, to je i samo izuchavanje svemira na jednom vishem nivou. Od 2012. godine nastupa Era Vodolije i tada ce nauka napredovati nevidjeno brzo - vishe se stvari nece osvajati na osnovu mashina i mehanike(era Jarca) vec na osnovu znanja i ostalih, boljih saznanja o necemu vecem i sl.
Zaista - njeno izuchavanje razbija bukvalno sve shto joj se nadje na putu i nema tog neznanja koje joj moze stati na put.
Btw - sve, ali bukvalno SVE ima svoje karakteristike, kao i simbolike u astrologiji, odnosno izuchavanju horoskopa.
Jedna strofica, za kraj, od Nightwish-a ''Theater for the play of life'' iz pesme ''Stargazers''.
I to nije sekta, niti je slepo verovanje, necu da tolerishem takve gluposti.
Astrologija je samo isuvishe komplikovana da bi je svako od nas u potpunosti razumeo(da, ja je tako vidim iz moje perspektive, odnosno mojih saznanja o njoj).
Dovoljno sam jasan. Toliko i hvala smile.gif

--------------------
user posted image
+Quote Post
Eli0t
post Mar 4 2007, 10:30 PM
Post #106

Voodoo People
Group Icon

Group: Administratori
Member No.: 1

Ok, c1k4_ml3kc3

pozivam i tebe i sve astrologe na diskusiju o astrologiji na Viva-fizika forumu:
http://forum.viva-fizika.org/

Ccc, krades nam clanove.. smile.gif
+Quote Post
c1k4_ml3kc3
post Mar 4 2007, 10:34 PM
Post #107

QUOTE(milija @ Mar 5 2007, 12:44 AM)

Imam daleko bolje reshenje za tebe, bez ponovnih repriza borbe izmedju ogranichene fizike i neispitane astrologije - Ta dva pojma ne mozesh dovesti u sukob vec naterati da rade zajedno.
Zamolicu te da me ne ljutish.
Takodje cu te zamoliti da budesh dovoljno zreo i da procitash sve shto sam napisao. Mozesh ti to, verujem ja u tebe. P.S. - Reci svojim fizicharima da kupe par knjiga o astrologiji - astrolozima je fizika dobro poznata, budi uveren u to wink.gif
Ne tolerishem gluposti vishe.

--------------------
user posted image
+Quote Post
c1k4_ml3kc3
post Mar 4 2007, 10:38 PM
Post #108

QUOTE(Puzzler @ Mar 4 2007, 07:43 PM)
Evo ovako...
Sam ću svoju reč prekršiti, i ispasti glup, ali opet se javljam u ovoj temi kako bih rekao da će najveći dokaz astrologije biti da mi iz ovih podataka kažeš nešto o meni što je sigurno tačno, bar jednu činjenicu!!!

Nenad Popović
24. V 1991. 20:15
prevremeno rođen (2 meseca)

Pošto je to obično ono što se traži, samo toliko ću ostaviti...  wink.gif

Znaš dobro kako se kaže šta je razlika između nauke i religije.
Nauka - Pokaži, pa ću verovati.
Religija - Veruj, pa ću pokazati.

Dosad si želeo ovo drugo da prihvatimo (hm, religija?), a ja sad očekujem prvo...  wink.gif
I molio bih te da mi malo rastumačiš natalnu kartu wink.gif

Natalna karta

BTW Ako ti uspe, kunem se da više ništa neću protivrečiti, i malo više ću se baviti astrologijom...  sleep.gif  Možda budemo kolege, ko zna. XD.gif
*

U redu. Da li si siguran da su ti tachni podaci? (pet minuta razlike i nije neka frka)
Poslacu ti putem Pm-a poneshto o tome shta radish, odnosno neke karakteristike koje crtaju tebe i tvoja znanja, odnosno sve shto te ne samo zaniva vec shto ti se i deshava. Samo da znash - ovim mi oduzimash dva sata zivota tongue.gif

--------------------
user posted image
+Quote Post
milija
post Mar 4 2007, 10:39 PM
Post #109

Nisu tamo samo fizicari, izvoli na jednu malu naucnu diskusiju sa sirokim krugom ljudi. Ja sam to zeleo od ranije, dovedi jos astrologa. Zasto da ne?

Nemam novca za knjige iz astrologije smile.gif

--------------------
Izadji i bori se

+Quote Post
Puzzler
post Mar 4 2007, 10:44 PM
Post #110

Member No.: 74
Škola/Razred: MG/IIb (proud of it)

QUOTE(c1k4_ml3kc3 @ Mar 4 2007, 10:38 PM)
U redu. Da li si siguran da su ti tachni podaci? (pet minuta razlike i nije neka frka)
Poslacu ti putem Pm-a poneshto o tome shta radish, odnosno neke karakteristike koje crtaju tebe i tvoja znanja, odnosno sve shto te ne samo zaniva vec shto ti se i deshava. Samo da znash - ovim mi oduzimash dva sata zivota tongue.gif
*

Žao mi je za dva sata, ali meni to jako znači, da čujem astro-stručnjaka... smile.gif Podaci jesu tačni.
Nije to loše, a vidim da si expert.

BTW Rekao sam da ne verujem u astrologiju, ali i ja sam open-minded. wink.gif

This post has been edited by Puzzler: Mar 4 2007, 10:44 PM

--------------------
user posted image
+Quote Post
milija
post Mar 4 2007, 10:47 PM
Post #111

QUOTE(c1k4_ml3kc3 @ Mar 4 2007, 10:34 PM)
Imam daleko bolje reshenje za tebe, bez ponovnih repriza borbe izmedju ogranichene fizike i neispitane astrologije - Ta dva pojma ne mozesh dovesti u sukob vec naterati da rade zajedno.
Zamolicu te da me ne ljutish.
Takodje cu te zamoliti da budesh dovoljno zreo i da procitash sve shto sam napisao. Mozesh ti to, verujem ja u tebe. P.S. - Reci svojim fizicharima da kupe par knjiga o astrologiji - astrolozima je fizika dobro poznata, budi uveren u to wink.gif
Ne tolerishem gluposti vishe.
*

Bas zato sto ti je tako dobro poznata fizika video sam da dobro znas koliki je gravitacioni uticaj planeta smile.gif

Znanje pokazano, nego nemoj da bezis do diskusije dodji na polje pa kom obojci kom opanci smile.gif

--------------------
Izadji i bori se

+Quote Post
c1k4_ml3kc3
post Mar 4 2007, 10:49 PM
Post #112

QUOTE(milija @ Mar 5 2007, 01:09 AM)
Nisu tamo samo fizicari, izvoli na jednu malu naucnu diskusiju sa sirokim krugom ljudi. Ja sam to zeleo od ranije, dovedi jos astrologa. Zasto da ne?

Nemam novca za knjige iz astrologije smile.gif
*

Prvo : Ja ne posedujem te astrologe i smatram da su se odredjeni ljudi zaista i umorili od objashnjavanja(uvidjam i zashto).
Drugo : Prisustovao sam velikom broju rasprava izmedju raznoraznih doktora kao i vrlo uspeshnih astrologa i mogu ti reci da se to nije odvijalo dobro ni po jedne, a ni po druge.

Trece : zelim da ostvarim balans izmedju vec izuchenih, dokazanih nauka(poput fizike) kao i onih koje se tek otvaraju ljudskom razumu(poput astrologije).

Cetvrto : Vec postoji par tema koje su otvorene za bukvalno svaka pitanja koja se tichu horoskopa, odnosno astrologije i vec je odgovoreno na sajtovima koje sam dao.

Peto : Izvoli pa ih zovi sam, ako ti to vec toliko znachi. Ja imam svoj stav kako prema jednima, tako prema i drugima.

Da li sam ti bio dovolno jasan.
a shto se knjige tiche, pozajmi iz biblioteke.
Ti si beshe Jarac u horoskopu, zar ne?
samo mi potvrdi sa da ili ne i odmah ces dobiti opis svoje personalnosti koja je prikupljivana kroz 5000 godina smile.gif Obecavam.

--------------------
user posted image
+Quote Post
c1k4_ml3kc3
post Mar 4 2007, 10:53 PM
Post #113

QUOTE(milija @ Mar 5 2007, 01:17 AM)
Bas zato sto ti je tako dobro poznata fizika video sam da dobro znas koliki je gravitacioni uticaj planeta smile.gif

Znanje pokazano, nego nemoj da bezis do diskusije dodji na polje pa kom obojci kom opanci  smile.gif
*

Ja ne bezim i pomalo je nisko to shto me pozivash na osnovu mushkog ponosa. Kao shto sam vec napisao, a ti nisi bio dovoljno zainteresovan da procitash - Ne moze se strologija dokazati putem foruma. Gubim strpljenje s tobom, molim nekoga da ga opomene.

--------------------
user posted image
+Quote Post
milija
post Mar 4 2007, 10:53 PM
Post #114

Jarac lol

Baci bolje pogled smile.gif

Oci znaju da prevare

--------------------
Izadji i bori se

+Quote Post
c1k4_ml3kc3
post Mar 4 2007, 11:46 PM
Post #115

Pa Nenade, pošto je astrologija kako neki kažu kraljica nauka jer se bavi najviše onim nesvesnim delom naseg reagovanja, a to je, priznaces, jako odgovrona stvar. Pa sad zamisli kad svako od nas toliko toga nesvesno uradi, gde je onda opsti napredak I opste dobro, a kamoli usavršavanje, a kad svemu tome dodamo da svi, pa čak I kroz astrologiju se vidi, hoće samo proročki deo, a to su ustvari tumačenja istih dešavanja u međsabnim aspektima kroz vreme, pa uglavnom su svi u interesovanju za dobar materijalni ili sl prolaz kroz život, I nekakvo dokazivanje, onda je vreme da se počne ozbiljno neka nauka ili veština ili šta god to bilo - ozbiljnije se baviti tim nesvesnim delom čovečanstva.baš u korist toga jer se astrologija naziva humanom naukom, jer pomaže čoveku da ne udara glavom u zid više puta za istu stvar, u krajnjem smislu, I da se I kao jedinka I kroz uspstavljanje lične harmonije sa ljudima najzad uzdigne I usavrši.
To se teško prihvata jer od astrologa se obicno ocekuje da ‘’igra pikado’’ da bi nekoga zadovoljio I da sujetu mu ne povredi…A to sve nema veze sa istraživanjima I stvarnom voljom čoveka da kroz razne stepenice, bilo religija, vera ili nauka Ili veština, kako god, da se usavrši I da učestvuje tako u uspostavljanju opšte harmonije I boljeg balansa sa drugim ljudima…
Dubina ove nauke je velika ali I ja je istražujem kad imam vremena I shvatam da imam tek da ucim…
Za analizu tvoje karte treba ozbilno vreme ali ovako na brzinu ti mogu reći da si dakle blizanci, ascedent ili podznak u Strelcu tj ‘’duša’’ je tamo gde nam je podznak, sa mesecom u Vagi, I to je zaista karakter coveka koji traži model gde I kako da svoju razigranu I bistru energiju, inteligenciju usmeri, a taj mesec u vagi teži za opštom harmnonizacijom(pogotovo kada je ljubav u pitanju – zhtevash d ate voljena osoba razume) I nekad si I opšta žrtva harmonije ljudi I atmosphere oko sebe…
Trebaš se pripaziti vode I obratiti pažnju na zdravlje respiratornih organa I regiju oko gornjeg dela stomaka.. Moguća su oba pola dece, zasigurno dvoje ili čak troje.Uspevaš da sa autoritetima izadjes na kraj I da se dobro sa njima slažes čak I imas I predispoziciju da budes autoritet, a za sada da pretpostavljene obično ubedis u ono što je tvoje mišljenje.
Ova godina posle seprembra dobra u ljubavi, april, maj I jun bolji, ali do tada su mogući I lomovi, Neke stvari ćes I u ljubavi prelomiti ove godine…
Za sada toliko..

--------------------
user posted image
+Quote Post
c1k4_ml3kc3
post Mar 4 2007, 11:54 PM
Post #116

QUOTE(milija @ Mar 5 2007, 01:23 AM)
Jarac lol

Baci bolje pogled smile.gif

Oci znaju da prevare
*

Poslednji put ti se obracam, Milija. Ti si zemljani znak i potrebno je mnogo mog truda kako bih ti objasnio neshto shto za tebe deluje nerelano i ''kako nije na svom mestu''.

Umesto toga, izvoli sledece :

Jarac - Astroprofil

Ovo je zemljani znak, kojim upravlja planeta Saturn. Glavne odlike njihove prirode su krutost i neumoljivost.
Njega odlikuje jako snažna unutrašnja disciplina i želja za materijalnom sigurnošću. Često ne shvataju kako to duhovna snaga ima prevlast nad materijalnom i afirmišu se u poslovima koji dosta dugo traju. Njihovo osvajanje životnog statusa je precizno programirano na bazi laganog procesa sakupljanja ličnih iskustava, metod kojim se ove ličnosti služe od rane mladosti, formirajući tako precizne ideje o sebi i svojim interesima. Kada jednom načine izbor, dakle, nije moguće odvratiti ih od njihovih namera: nastaviće nepokolebljivo svojim putem, ne obraćajući pažnju na prepreke, oslanjajući se na svoju odmereno utrošenu energiju i veliko strpljenje.
Teško je da će Jarčevi tražiti pomoć ili zaštitu drugih – oni teže da osvoje željene pozicije svojim naporom.
On je ambiciozan čak i kada to ne pokazuje. Jarac ima veoma zatvoren karakter, ne mnogo ekspanzivan, koji teži da zadrži za sebe svaku ideju ili projekat, a njegovi intelektualni kvaliteti isuviše su često okrenuti praktičnim i realističnim ciljevima.
Ovakav način razmišljanja često ga navodi na skeptičan i odbrambeni stav: uvek veruje kako se događaji odvijaju nepovoljno za njega i zato preduzima stroge mere opreza kako ne bi dao da ga nešto iznenadi i zateklo ga nespremnog.
Iz ovakvih karakternih crta često proizilazi osoba koja je sklona samoći, koja im može stvoriti teškoće da stupe u kontakt sa drugim ljudima i svetom oko sebe.
U odnosima sa drugima deluju gotovo uvek stidljivo i zbunjeno zbog svog isuviše krutog i neprilagodljivog temperamenta, baziranog često na latentnom kompleksu niže vrednosti.
Jarac zna da odmeri i proceni pravu materijalnu vrednost oko sebe, i pored toga što ne uspeva da izrazi svoje ideje i što je nesposoban da živi u mirnim odnosima sa drugima: jer, iako teži da to prikrije, često se pokazuje kao suviše surov i savestan. Kada se nalazi u neprijateljskom ambijentu povlači se u sebe, postaje oprezan u govoru, zazire od objavljivanja svojih ideja. Dovoljno je, međutim, pokazati mu malo dobre volje i dati mu malo podstreka, i on će se odmah osetiti u svom elementu, porašće mu vera u samog sebe. Kada pouzdano veruje da je shvaćen, postaje ljubazan u odnosima sa drugima. On je ličnost na koju se može maksimalno osloniti, naročito u najtežim situacijama; biće od velike pomoći i pružiće podršku bez zadnje namere ili interesa – nikada neće tražiti da mu se uzvrati na bilo koji način.
Oni najviše uspevaju u poslovima koji zahtevaju istrajnost i precizno odrađen posao – nisu obdareni intuicijom, ali zato ukoliko imaju veliko praktično iskustvo – mogu da odrade sve u domenu materijalnih poslova.
On će sasvim sigurno odbiti riskantne poslove i prazna ulaganja jer voli da se njegov posao bazira na čistim temeljima.
Njegova lošija karakteristika jeste ta što je veliki skeptik. Isuviše ceni materijalno, a prema svemu što deluje apstraktno gradi zid zbog toga što mu je vrlo teško da poveruje u nešto što se ne može dokazati u praksi. Nikada ga nemojte pitati o njegovom finansijskom stanju – vrlo je osetljiv kada je u pitanju novac – pa makar mu bili i najbliža osoba na svetu. Iako voli društvo, Jarac na osobe oko sebe gleda objektivno i bez imalo emocija – Ukoliko prepozna daragocene vrednosti u nekome – pokušava da suzdrži sebe i pribegava sarkazmu ili komičnim situacijama kako bi se što lakše sprijateljio sa osobama sa kojima inače ne bi komunicirao – postaje tolerantan i prihvata situacije koje inače izbegava.

Muškarac Jarac ima dva tipa – prvi je poprilično mršav dok je drugi poprilično debeo i ima nekako sunđerastu građu. Prvi tip Jarca može se dopasti pripadnicama ženske populacije zbog svoje koščane građe – ovo su znakovi koji imaju najizdržljiviji skelet od svih pripadnika zodijaka – iako nisu među i najsnažnijim.
On je uvek elegantan i teži ka tradiciji koja prati odnose u civilizaciji. Svoje vreme ne troši uzaludno i uvek je spreman na sve. Ukoliko mu se desi situcija na koju nije gledao – postaje vrlo mrzovoljan i ponekad čak i zao prema ljudima koji mu žele pomoći. On prezire da ga neko sažaljeva i tada gubi veru u sebe, koja mu je jako potrebna.
On teži ka ostvarivanju čvrste i stabilne emotivne veze i vrlo teško se zaljubljuje. Kada se jednom zaljubi – to će biti za čitav život. Ukoliko u njegovoj vezi dođe do raskida – ne preduzima ništa kako bi povratio voljenu osobu natrag – jednostavno samo čeka da im se voljena osoba i vrati jer razmishljaju na praktičan način – ’’život je težak. Kad tad će te povrediti i ti ćeš mi se vratiti’’. Ono što je jako čudno kod njih jeste da i pored slabih emocija – žene Vodenih znakova jednostavno se lepe za njih – njima je potrebna sigurnost koju pružaju muškarci Jarčevi.
I zaista – muškarac Jarac prati život kroz tok onako kako sistem nalaže – škola-studije-posao-brak-deca-izigravanje oca. Tek tada može pokazati i prve ’’vatrene’’ znakove ljubavi prema voljenoj osobi.
Oni se vrlo lako vređaju, ali to prikrivaju.
U seksu – muškarac Jarac voli klasičnost bez maštovitosti. U krevetu on postaje neuobičajeno sebičan i nikada se ne trudi da sačuva svoju partnerku od neželjene trudnoće. Smatra da ima prava na ’’kompletno uživanje’’, i ako ga žena u tome prekine, ili ga slučajno opomene da pazi, uvređeno se povlači i smatra oštećenim.

Žena Jarac je vrlo elegantna i postojana. Njen odnos prema životu je realan i ne voli previše neozbiljnosti. Ona ceni samo one ljude koji imaju postojanost, naravno u skladu s njenim shvatanjima.
U životu teži da ostvari vezu sa muškarcem koji je daleko inteligentniji od nje.
Ona nije žena koja će dugo vremena provoditi pred ogledalom, doterujući lice ili frizuru.
Vrlo je postojana i u stanju da se upusti u poslove koji zahtevaju jaku istrajnost i toleranciju.
Ne bi se moglo reći da je ona veliki optimista, ali žudi za podstrekom koji bi joj dao neki od Vatrenih znakova Zodijaka. Porpilično je nepoverljiva i sumnjive prirode. Realista je. Ume tačno da prosudi pojedine događaje. Čak i kada je spremna na neki rizik – uvek sve dobro protumači pre nego što počne sa bilo kakvim radom.
U svom poslu, kao i u radu, ne želite na svaki način da privučete pažnju drugih. Radite diskretno i naporno poput insekata i tek na kraju možete videti vaš rad. Kroz rad žele da iskažu koliko su neophodne, za razliku od drugih kojima zavide.
Žene rođene u znaku jarca retko kad doživljavaju velike ljubavi. Nije stvorena za plamene stvari i romantiku.
Za nju je način kontrolisanja svojih osećanja pitanje časti. Nije lako osvojiti nju. Kod nje ljubav ne može naići kao grom iz vedra neba.
Kada voli – ili bolje rečeno – kad odluči da to prizna, to se obično događa posle dužeg poznanstva sa nekim muškarcem. Prethodno ga dobro proučava – stavlja na probu, da biste se uverila da joj može pružiti ono što od njega očekuje. Ovo ispitivanje može trajati i mesecima. Ljubav se kod nje sporo rađa.
Ako joj se neki muškarac sviđa – neće mu prići bez stida i ustezanja. Nikada ga neće privući koketarijom i neobaveznim razgovorima.
Mnoge devojke u ovom znaku ostaju do kraja života neudate – ukoliko se udaju – često je bez ljubavi ili zbog toga što su sasvim iznenadno zatrudnele.
Odlične su majke, domaćice ali nisu preterano spretne u kuvanju. U stanju je da savršeno brine o porodici i kućnom budžetu i njen muž može imati neograničeno poverenje u nju.
Spremna je na sve kada su u pitanju njena deca, ali mora da pripazi da im ne nameće svoju volju.

U seksu : na izgled mirna i pribrana žena Jarac nosi u sebi skrivenu vatru koja se razbuktava u vrtoglavu ekstazu. U krevetu je ona gazda, jer rado preuzima inicijativu. Čim oseti muško telo, gubi glavu i postaje vihor koji je teško obuzdati. U seksu je izvanredna ljubavnica.

--------------------
user posted image
+Quote Post
c1k4_ml3kc3
post Mar 4 2007, 11:58 PM
Post #117

Kako prepoznati Strelca?

Kako ga ne primetiti? To biće, ’’pola čovek pola konj’’ može biti vitka, romantična i produhovljena osoba ili atletski građena i sportski tip. To je večiti avanturista (avanturistkinja) koga možete često sresti na aerodrumu ili na sportskom terenu.
Strelac, bilo da se radi o muškarcu ili ženi, uvek je u pokretu. Okrenut je drugima, vrlo je druželjubiv, voli da razgovara sa ljudima, ali voli i da bude u centru pažnje. Elegantan je, šarmer, živih pokreta, videćete ga kako trči kroz šumu preplanuo preko cele godine ili kako izlazi iz helikoptera u smokingu ili u večernjoj haljini.
Muškarac ili žena – Strelac je iskren, pričljiv, komunikativan i voli da osvaja. On govori glasno, često i u ime drugih i ruga se osetljivosti. Uvek je spreman da daje savete – i ako ih niko ne traži – o tome kako treba da postupamo da poboljšamo svoje stanje. Ali njegovo osećanje za druge daje utisak sigurnosti: on to koristi da nas povede svojim putem. Žena-strelac, amazonka, koja uvek ističe svoje mišićavo telo (Džejn Fonda, Džejn Brikin). Sa godinama često ostvaruje zavidnu karijeru.

Muškarac Strelac.
On je dinamičan, avanturista, nežan i šarmer. Ovaj ’’kentaur’’ biće uvek mlad duhom koji će uvek imati potrebu za pokretom. Njegova putovanja biće više mentalnog nego fizičkog karaktera a duševna hrana će mu biti najvažnija. Njegova životna deviza je rečenica čuvenog francuskog pisca, isto tako Strelca, Pola Elijara: ’’Nigde nije tako dobro kao drugde’’. Muškarac Strelac je opčinjen time. U poslu njegova pronicljivost pomaže mu da dođe do genijalnih ideja i još genijalnijih rešenja. On voli da se upušta u rizik; koristi svoj spekulativni duh da bi filozofirao.

Strelac je uvek spreman za ljubav ako ga ne zatvorimo u četiri zida. Sa njim ćete istraživati život sa oduševljenjem. On je otvoren i prihvatiće bez pogovora vašu potrebu da budete sami i poštovaće vašu slobodu. Sa njim sigurno nećete zaspati u monotoniju – on će jedva čekati da vam pokaže koliko je život prelep i šarenolik – postaviće vam često pitanja koja nisu svakidašnja i to sve u cilju da bi vi sami sebi najbolje pomogli. Uvek će vas prodrmati.
Muškarac rođen u ovom znaku tražiće ženu koja će ga ’’stabilizovati’’ – uneti pomalo praktičnog duha u njegov život. Kao i svi vatreni znaci – i on traga za ženom koja poseduje jaku unutrašnju snagu i snagu svog duha – ženu koja bi brinula o njemu, a sa druge strane on ne podnosi preveliku brigu.
Sigurnost nalazi u sebi.
NE treba zaboraviti da u njemu žive dva bića – biće Neptuna i biće Jupitera. Zato su Strelčevi jako slični Ribama(kod Riba prvo vlada Neptun, a zatim Jupiter) kada je dubina života u pitanju – ono što ih deli jeste puka površnost i različiti ukusi.
Ukoliko umete da razumete njega i sebe – znaćete zašto je život pored Strelca lep. Ukoliko ga omaložavate pred drugima i ne cenite njegov trud da vam pomogne – osetićete zašto su stari Rimljani imali vrhovnog boga ’’Jupitera’’ za pojam straha i veličine.
Nerado to sebi priznaje – on je i zavisnik o ljubavi. Zbog svoja dva sjedinena bića – često je i neosetljiv ali nenamerno. Njegovo dvostruko biće pomaže mu da prevaziđe promašeni brak ili vezu i on će i dalje beskonačno tragati za devojkom svojih snova – ukoliko je nađe i ne ostvari svoje snove sa njom – postaje slomljen i tada može da preovlada Neptun kod njega donoseći neverovatnu količinu mržnje i negativnosti. Ipak – ubrzo potom Jupiter preovlađuje i iz najdubljeg ponora, brzinom svetlosti izdiže Gospodina Strelca koji doseže neslućene visine u svakom aspektu života – svu svoju negativnost preobražava u kristalno čistu pozitivnost.
Ako ga razumete – nemojte rušiti njegove snove, postanite njegova ljubav, njegova prijateljica. Umeće da bude velekodušan prema vama u svojoj dirljivoj naivnosti i romantičnom prijateljstvu. I na kraju, njegovo duhovno bogatstvo zaslužuje da se borite za njega.

Žena Strelac.

To je amazonka puna optimizma koja vas poziva na daleka putovanja i koja frenetično istražuje život. Ona svojim entuzijazmom, velikodušnošću, dobrim raspoloženjem i voljom za život, u velikoj meri utiče na druge. Ona traži izazove, voli avanture i radi samo ono što želi. Nezavisna, ona ne voli nikakva ograničavanja. Život je za nju praznik i to želi da dokaže. Pošto je svakodnevne obaveze zamaraju – ona beži od njih kao od kuge.
Ona ima neutoljivu žeđ za slobodom i nema želju da se žrtvuje na oltaru stabilnog života. Ona pokazuje začuđujuću energiju kada su u pitanju nova poznanstva i mogućnost ostvarivanja karijere je veoma interesuje. Čudna, neposredna, živahna, ona diskutuje, informiše i bučno iznosi svoja ubeđenja sa željom da ih i drugi prihvate. Ona se interesuje za filozofiju i spiritualno i pozitivno utiče na one koje voli. Ona je iskrena, intinuitivna, iznosi svoje mišljenje, odlučuje i često je u pravu.
Kao svi vatreni znaci – čezne za ljubavlju. Ljubav je za nju pokretačka snaga, stimulans ; život bez ljubavi za nju je – smrt. Ali, široki svet za nju je važniji od ljubavi ; ona strasno voli život. Ona kao magnet privlači slabe, pomaže im, poji ih, hrani i pruža im utočište. Divna majka, odana supruga, ona će ipak pronaći mogućnost da ispuni svoje snove i čežnju za avanturama čineći humanitarna dela, baveći se politikom ili organizujući putovanja.

Strelac kao roditelj – njegovo dete neće ostati prikovano uz televiziju, jer će ga njegov roditelj Strelac uzeti na ramena i otići sa njim u šetnju u prirodu gde će mu otkriti drugačije horizonte od onih koje otkriva u kući. On će shvatiti da su njegovi susedi mnogo interesantniji od časova geografije. Entuzijazam takvog roditelja, njegova neukrotiva priroda, oduševiće dete zbog načina na koji komunicira sa ljudima.

Roditelj Strelac nikako ne podnosi male, kenjkave bebe. Ukoliko beba plače. Strelac će se naći bespomoćnim da sazna zbog čega dete plače, ali će pokušati sve varijante počev od presvlačenja bebe do sistematskog pregleda kod lekara.
Strelac – sav živahan i radostan, nasmejan – ume da odigra najlepšu ulogu ’’andjela spasioca’’ nekom od deteta i stoga su vaspitači u vrtićima – Strelčevi - jako uspešni na polju saradnje sa decom.

U poslu su najbolji kao organizatori i uz ulogu jako aktivnih poslovnih ljudi – smoking i sandale su njegov odevni stil...
Žena strelac ima vrlo ležeran stil oblačenja i najviše od svega voli kariranu odeću i vrlo prijatne boje. Ponekad voli i da oblači sakoe u kojima izgleda kao vrhunska dama.

--------------------
user posted image
+Quote Post
RZA
post Mar 5 2007, 01:11 AM
Post #118

Njeno Ljubičanstvo

Eeeeeeeee... saaaaaaaaaad....
Ok.. ovo sto cu sad da kazem, ma svi ce da me napadnu, ali ja necu vise ovo da citam, tako da me bas boli qrac.. i ovo sto kazem se NE odnosi na sve, onaj ko se nadje u ovome, taj je..
Ispali ste:
1. Glupi
2. Netolerantni
3. Ne open-minded
4. Ne-fer
5. Stoke

Znam da su neke teske reci.. al...
Znaci:

1. Glupi ste ispali zato sto:
Ste uporno zahtevali pisani i formalni dokaz na 5 stranica, znaci otprilike u 70 postova.. na svaki treci-cetvrti, gosn c1ka_ml3kc3 je lepo rekao da dokaza NEMA! Vec da moras sam da dodjes do toga.
Takodje ste uporno zahtevali da vam se objasni preko astrologije nesto sto nema veze sa njom.. Nesto sl tome da dokazes neku matematicku teoremu medicinski.. To tako ne ide, a i vec sam jednom rekla sta ja zahtevam da mi se dokaze da bih verovala u matematiku.. Jer, ako ja ne verujem u te osnovne stvari, kako onda mogu da verujem u ostalo sto je dokazano odatle? Posto sve mora da krene od necega, dozvolite i astrologiji da krene od necega!
Uporno ste astrologiju uporedjivali sa TVovskim tarototom i horoskopom, iako vam je 10000 puta receno da TO NIJE TO!
Licno znam, da je jedna drugarica bila placena za smislja horoskop za TV, a ona pojma nije imala sa tim, samo je lepo pisala.. Znaci, nema blage veze, bavila se necim trecim u zivotu, ali je dobila lepe pare.. avaj, zato ti horoskopi nisu dobri!

2. Netolerantni ste ispali zato sto:
Niste dozvolili doticnom da iskaze svoje misljenje, i verovali ili ne, napali ste ga prvi, pricajuci mu da su njegova uverenja laz i neistina, i da samo budale veruju u to. Niko normalan nece cutati na to, i pustiti da ga drugi ponizavaju, pogotovo nece dozvoliti da ga ponizavaju ljudi koji se nikad u zivotu nisu susreli sa astrologijom ili bilo cime drugim, sem tih gore navedenih horoskopa, i ljudima koji su relativno mali (nemojte da shvatite pogresno, ali ipak jesmo deca da se upustamo u ozbiljne diskusije, pogotovo sto nemamo nikakva iskustva).
Znaci, naravno da se on branio, mozda malo pretarano, ali i vi ste mu vracali istom merom!

3. Ne-open-minded ste ispali:
Svuda.. Ponajvise kad ste tvrdili da vas "argumenti" nisu uverili.. argumetni nisu ni dati.. dati su vam linkovi, na koje ste samo kliknuli, i to iskoristili kao "argument koji vas nije uverio".. Neka se javi onaj ko je sve detajno procitao i pokusao da shvati o cemu se radi, a ne samo procitao i iz inata tvrdio da ga nije uverilo, cisto, zbog ponosa, jer se s jedne strane svim silama bori da uveri ljude da to nije istina, a onda da kaze da veruje..
I, da, shvatila sam o cemu c1ka_ml3kc3 prica kad kaze da nemate pojma. Hvatate se za dnevni horoskop, za koji licno astrolozi mislee da su ******, i to koristite kao "argument" za dokazivanje neistinitosti astrologije, dok, s druge strane c1ka_ml3kc3 vam lepo daje LINK gde verovatno mozete da nadjete tone "argumenata" o istinitosti. Vi naravno, niste ni pruzili sansu tome, niste ni procitali, jer je to neistina, i kako, pobogu, to moze da bude, kad su sve to sranja..
Niste dozvolili da vam se objasni

4. Ne-fer ste ispali kad:
Ste zahtevali da c1ka_ml3kc3 ucuti, samo zato sto vi ne verujete u ono sto ona kaze. Tacnije, kada nije odustao od objasnjavanja posle 1000itog puta, i to je bio ocajnicki potez da pobedite u diskusiji. To je bilo skroz ne-fer. Ako neko smatra licno napadnut, to je samo i samo zato sto je ta osoba licno napala doticnog. I ne verujem da je napadnuta bez razloga.
Cak, stavise, sve ovo mi lici na onaj tipicni politicki talk show, gde politicari, da bi pobedili i ispali bolji, ponizavaju i vredjaju one druge, i tako svi samo sve nize i nize padaju, sve dok se neko ne zatrpa u takva govna, i prelazi u ocajnicke mere..

(ovde cu malo da se derem)
5. Eeeee, stoke, stoke ste ispali kad:
Iako, naravno, na forumu ima ljudi koji imaju vise mogucnosti, daju sebi neko pravo da ponizavaju druge, cak stavise da smatraju da su bolji od drugih samo zato sto mogu da edituju u brisu tudje postove. TO NE MOZE TAKO! MODERATORI I ADMINI SU TU DA ZAVODE I OCUVAJU RED, TACNIJE SPRECAVAJU EVENTUALNO UNISTAVANJE FORUMA, A NE DA NAMECU SVOJE MISLJENJE, I AKO SE NEKO NE SLAZE DA GA KAZNJAVAJU NA BILO KOJI NACIN!
NE, NISTE BOLJI!!!
Kakav je to nacin?!
Stoke ste ispale na jos mnogo mesta..
Npr, ono brisanje postova.. Zasto ste morali da obriste i onaj gde sam rekla da je ok boriti se za svoje stavove? Zasto jednostavno nije obrisan onaj posto ispod kad, priznajem, jesam rekla uvredljivu stvar..
Da, to jeste ocajnicki pokusaj eliminacije.. Ja mislim da sam jedina koja ovde daje podrsku..
I mnogo je glupo, kad lepo napises svoje misljenje, koje se, gle cuda, razlikuje, i onda napises 1km svog misljenja, i cisto "onaj visi" ti kaze da cutis, i ti moras da poslusas..
Znaci, sve to, cela ta stvar sa adminima i modovima: AKO JESTE ADMINI ILI MODOVI, NE MORA DA ZNACI DA STE U PRAVU, I NEMATE PRAVO DA SABOTIRATE ONE KOJI NEMAJU ISTO MISLJENJE KAO I VI! NITI IKAKVO PRAVO DA IM KAZETE DA SU BUDALE ILI RETARDI ILI IDIOTI! ILI CU JA DA POCNEM SA GADNIM PROZIVKAMA, TO JESTE PRETNJA, PA BANUJ AKO OCES, ALI NISAM RETARD, I NECES ME SE OKANUTI LAKO!

Za kraj:
Mene to uopste ne pogadja!
Ja nikad u zivotu necu da se bavim astrologijom, necu ni malim prstom da mrdnem da pokusam sebi da dokazem ili da procitam, niti cu da verujem, ali necu druge ubedjujem, vredjam ili sl..
Mene stvarno ne zanima da li ce se desiti ono ili ovo, bolje neka ostane iznenadjenje, bolje da ne znam.. Ne zanima me kad cu da umrem ili kako to Sunce utice na mene, ili moju kevu, ili na celu planetu, ili na celu vasionu. NE ZANIMA ME! Ja cu da se bavim necim drugim u zivotu, a drugima cu prepustiti te "cari" astrologije... isto kao sto se nikada necu baviti medicinom, ali cu pustiti doktore da me lece.. wink.gif..

Ko hoce da mi odgovori na ovo, neka mi se slobodno obrati, ja mu necu odgovoriti, zato sto me ne moze uveriti u suprotno, zato sto imam 6 ubedljivih strana za sve ovo, pa sad vi malo vidite kako je kad hocete nekome nesto da pokazete sta ne valja, i da pokusate da objasnite nesto, a taj neko nece da vas slusa i uporno odbija da shvati.

Verovatno cu da dodam nesto na sve ovo, zato sto mi se cini da nisam napisala sve sto sam htela, pola sam zaboravila dok sam pisala..

Ja se samo nadam da ovaj posto nece biti obrisan.. ali i ako bude.. imam kopiju, pa cu ga postovati sve dok "o, svemocne" ne smori da brise. I nadam se da ce ga neko videti pre toga..

p.s. ja se nisam iznervirala, da neko ne pomisli mozda.. XD.gif.. mislim, boli vas dupe.. al.. nvm.. cak sam se i lepo nasmejala.. drala sam se, pa, zato sto volim da se derem kad se raspravljam i kad je nepravda ucinjena.. al.. inace.. /trees and flowers.. biggrin.gif

This post has been edited by Spužva: Mar 5 2007, 09:07 AM

--------------------
cold
+Quote Post
c1k4_ml3kc3
post Mar 5 2007, 01:42 AM
Post #119

Whata girl (ako jesi girl, nemoj pogreshno da me razumesh ukoliko si mushko laugh.gif )! biggrin.gif
Ja ti aplaudiram, shteta shto ne mozesh da vidish biggrin.gif

This post has been edited by c1k4_ml3kc3: Mar 5 2007, 01:44 AM

--------------------
user posted image
+Quote Post
RZA
post Mar 5 2007, 02:06 AM
Post #120

Njeno Ljubičanstvo

jesam zensko.. XD.gif
or am i?.. hmm.. vidis.. nisam razmisljala o tome.. laugh.gif
elem..
ocekivala sam neki veci odgovor.. ali izgleda cu morati da cekam da drugi procitaju.. happy.gif

This post has been edited by Spužva: Mar 5 2007, 02:06 AM

--------------------
cold
+Quote Post

16 Pages « < 4 5 6 7 8 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members: