Coldplay, They're great!
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Coldplay, They're great!
pyost |
May 6 2008, 11:47 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
37 dana do albuma Violet Hill Was a long and dark December From the rooftops I remember There was snow White snow Clearly I remember From the windows they were watching While we froze down below When the future's architectured By a carnival of idiots on show You'd better lie low If you love me Won't you let me know? Was a long and dark December When the banks became cathedrals And the fog Became God Priests clutched onto bibles And went out to fit their rifles And the cross was held aloft Bury me in honor When I'm dead and hit the ground A love back home unfolds If you love me Won't you let me know? I don't want to be a soldier With the captain of some sinking ship With snow, far below So if you love me Why'd you let me go? I took my love down to violet hill There we sat in snow All that time she was silent still So if you love me Won't you let me know? If you love me, Won't you let me know? -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
pyost |
May 7 2008, 01:44 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
36 dana do albuma
Da stvar bude jos bolja, iTunes je pustio u prodaju jos jednu pesmu sa albuma - u pitanju je Viva La Vida. Ne toliko "udarna" pesma kao Violet Hill, ali je ipak spektakularna: gudacki instrumenti, kakofonija zvukova, falseto, vokali u pozadini... Divno U potpunosti opravdava svoj naziv Coldplay - Viva La Vida I used to rule the world Seas would rise when I gave the word Now in the morning I sleep alone Sweep the streets I used to own I used to roll the dice Feel the fear in my enemy's eyes Listen as the crowd would sing: "Now the old king is dead! Long live the king!" One minute I held the key Next the walls were closed on me And I discovered that my castles stand Upon pillars of salt and pillars of sand I hear Jerusalem bells are ringing Roman Cavalry choirs are singing Be my mirror, my sword and shield My missionaries in a foreign field For some reason I can't explain Once you know there was never, never an honest word That was when I ruled the world It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become Revolutionaries wait For my head on a silver plate Just a puppet on a lonely string Oh who would ever wanna be king? I hear Jerusalem bells are ringing Roman Cavalry choirs are singing Be my mirror, my sword and shield My missionaries in a foreign field For some reason I can't explain I know Saint Peter won't call my name Never an honest word And that was when I ruled the world Hear Jerusalem bells are ringing Roman Cavalry choirs are singing Be my mirror, my sword and shield My missionaries in a foreign field For some reason I can't explain I know Saint Peter won't call my name Never an honest word But that was when I ruled the world Poslednja 4 stiha su... Nemam reci... Breathtaking... -------------------- Baby, it's a violent world.
Slovenatz |
May 7 2008, 01:52 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Jel postoji neki topic o novim albumima i slicnim stvarima? Mislim da bi bila dobra ideja da otvorimo, mozda ne samo o albumima. Mogu i stvari tipa Koncerti u srbiji i slicno. Ali da se samo postuju informacije, bez 10 strana spama za svaki album/koncert.
-------------------- |
pyost |
May 7 2008, 02:27 PM
|
Nah, i nije nam bas neophodno...
Iako su YouTube linkovi, u pitanju su samo audio snimci Viva La Vida Violet Hill -------------------- Baby, it's a violent world.
Slovenatz |
May 7 2008, 02:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
kek
Ocigledno teznja ka napredku nije cenjena na ovom forumu -------------------- |
^_NiN0_^ |
May 7 2008, 05:49 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Zasto?Ja slazem!
-------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
maxydelanoche |
May 7 2008, 05:50 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Postoji tema o novim albumima... i tu je bas dosta pisano jedno vreme... search a postoji i skoro otvorena tema o koncertima u Srbiji
http://www.bozidarevic.com/mgforum/index.php?showtopic=2402 http://www.bozidarevic.com/mgforum/index.php?showtopic=1159 ffs This post has been edited by maxydelanoche: May 7 2008, 05:51 PM -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
^_NiN0_^ |
May 7 2008, 06:14 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Znao sam ja to , samo sam hteo da vidim ko ce prvi da se seti!
Bravo Maro,zadatak uspesno resen INace ne svidja mi se spot Violent Hill -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Slovenatz |
May 7 2008, 06:20 PM
|
Ali ako se dobro secam kad je bio koncert Tokio Hotel-a bilo je 5 strana spama u stilu "ja idem tamo da uzmem bubreg". Ja govorim o mestu gde bi mogli da napisemo nesto konkretno o albumima i da ostavimo link ( legalan ofc ), a da se on ne izgubi u spamu.
-------------------- |
SBS |
May 7 2008, 07:23 PM
|
Group: Moderatori Joined: 25-April 08 Member No.: 1.043 Status: Van MGa |
neću da kažem šta mislim o Coldplayu i ovom odbrojavanju, da me ne bi banovao, a vi sami procenite
-------------------- зашто цитирати песму, кад једноставно можеш рећи своје мишљење: " Не волим кнедле са шљивама"!!!
Now i wanna sniff some glue! |
The snorks |
May 7 2008, 08:10 PM
|
Group: Članovi Joined: 23-June 07 Member No.: 542 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Matf / II |
QUOTE(Badzin izalslanik @ May 7 2008, 08:23 PM) Ma pyostu je dovoljno sto si i pomislio nesto lose o CP-u Nego pyoste...posto nikada nisam cula nesto njihovo (ili sam ih cula a ne znam) ajde reci par pesama koje su po tebi najbolje,da vidim na sta to lici This post has been edited by The snorks: May 7 2008, 08:11 PM |
username |
May 7 2008, 08:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 29-September 07 Member No.: 684 Status: Bivši učenik MGa |
cuo sam par pesama (3), onako, ima neceg..
|
pyost |
May 7 2008, 10:41 PM
|
QUOTE(The snorks @ May 7 2008, 09:10 PM) Nego pyoste...posto nikada nisam cula nesto njihovo (ili sam ih cula a ne znam) ajde reci par pesama koje su po tebi najbolje,da vidim na sta to lici Oh dear Clocks, In My Place, Fix You, God Put A Smile Upon Your Face, Trouble, i ove nove dve, Violet Hill i Viva La Vida -------------------- Baby, it's a violent world.
LoshMeeBre |
May 7 2008, 11:36 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Sa specijalnim akcentom na God Put A Smile Upon Your Face
Mada je i fix U dojaja -------------------- |
pyost |
May 11 2008, 10:27 AM
|
32 dana do albuma!
-------------------- Baby, it's a violent world.
LoshMeeBre |
May 11 2008, 10:38 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
E jesu ruzni
-------------------- |
pyost |
May 11 2008, 10:51 AM
|
Procurela je na Internet i pesma "Life In Technicolor", ali sam ja odlucio da ne slusam nista sto nije zvanicno -------------------- Baby, it's a violent world.
maxydelanoche |
May 11 2008, 11:08 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
looooooool... jao pyoste sta ces da nam radis na forumu tek ako nekad budu imali koncert kod nas
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
pyost |
May 11 2008, 11:11 AM
|
Bicete u strasnoj agoniji
-------------------- Baby, it's a violent world.
RZA |
May 11 2008, 02:41 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
strasnoj il straSHnoj?
ja glasam za ovu prvu opciju.. -------------------- cold
|