Coldplay, They're great!
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Coldplay, They're great!
pyost |
May 25 2008, 04:42 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
18 dana do albuma!!!
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
pyost |
May 26 2008, 03:30 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
17 dana do albuma!!!
pyost |
May 27 2008, 05:56 PM
|
16 dana do albuma!!!
Polako se pojavljuju datumi turneje za Evropu - Francuska u septembru i UK u decembru. Izmedju ima dosta mesta... -------------------- Baby, it's a violent world.
maxydelanoche |
May 27 2008, 09:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Ti se to nadas da ce doci i do nas?
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
pyost |
May 27 2008, 09:19 PM
|
Shun the non-believer.
Shuuuuuuuuuuuuuuuuun -------------------- Baby, it's a violent world.
maxydelanoche |
May 28 2008, 10:56 AM
|
Bouzou, zamisli odloze izlazak albuma za septembar?
hihihi... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Maestro |
May 28 2008, 10:58 AM
|
Group: Članovi Joined: 28-January 08 From: Вождовац Member No.: 858 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Nikola Jelenić Škola/Razred: ФОН, 1. година, Менаџмент и Организација ;) |
QUOTE(maxydelanoche @ May 28 2008, 11:56 AM) 120 dana do albuma -------------------- Неко нам је ставио дрогу у хероин
Нисам гинеколог, али могу да погледам |
pyost |
May 28 2008, 02:19 PM
|
Nece, ne bi im dozvolila izdavacka kuca Kada su pre tri godine odlozili izlazak albuma za nedelju-dve, deonice EMIja su neverovatno pale Zato ipak ostaje...
15 dana do albuma! S druge strane, nesto mislim da ih necu videti ove godine u Srbiji QUOTE SEPTEMBER Mon 01 France, Strasbourg Zenith - on sale Wed 4 Jun Tue02 Germany, Mannheim SAP Arena - on sale Fri 30 May Thu 04 France, Lyon Tony Garnier Hall - on sale Wed 4 Jun Sat 06 Spain, Barcelona Palau St Jordi - on sale Wed 4 Jun Sun 07 Spain, Madrid Palacio de Deportes - on sale Wed 11 Jun Tue 09 France, Paris The Bercy - on sale Wed 04 Jun Fri12 Germany, Cologne Koln Arena - on sale Fri 30 May Sun 14 Germany, Hamburg Colorline Arena - on sale Fri 30May Mon 15 Germany, Berlin O2 World - on sale Fri 30 May Thu 18 Sweden, Stockholm Globe Theatre - on sale Mon 02 Jun Fri19 Norway, Oslo Spectrum - on sale Mon 02 Jun Mon 22 Czech Republic, Prague O2 Arena - on sale Mon 16 Jun Tue 23 Hungary, Budapest Arena - on sale Thu 05 Jun Wed 24 Austria, Vienna Stadthalle - on sale Fri 30 May Fri26 Germany, Munich Olympiahalle - on sale Fri 30 May Sun 28 Switzerland, Zurich Hallenstadion - on sale Fri30 May Mon 29 Italy, Bologna Palamagotti - on sale Wed 04 Jun Tue 30 Italy, Milan Datchforum - on sale Wed 04 Jun OCTOBER Thu 02 Netherlands, Rotterdam The Ahoy - on sale Sat 07 Jun Sat 04 Belgium, Antwerp Sportpalais - on sale Fri 30 May -------------------- Baby, it's a violent world.
maxydelanoche |
May 28 2008, 09:58 PM
|
Awwwwwwwwwwww.
ali to je i bolje... zamisli da dolaze u Srbiju dok si ti na moru! -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Slovenatz |
May 28 2008, 10:15 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
Ja mislim da bi trcao do Beograda
-------------------- |
Neonkitza |
May 28 2008, 10:34 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
i to go...
|
pyost |
May 29 2008, 02:59 PM
|
Mislim da cu ici u Budimpestu
14 dana do albuma! -------------------- Baby, it's a violent world.
LoshMeeBre |
May 29 2008, 05:39 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Pazi se madjara Oni nemaju ni vratove ni cast.. Ako tamo budes isao go, sve su sanse da ces zavrsiti sa bolom u guzi i opljackan
-------------------- |
Neonkitza |
May 29 2008, 10:20 PM
|
Spammerkitza Group: Članovi Joined: 26-August 06 From: WoW Beta Member No.: 80 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: Studentkinja ETF-a |
pa gledaj..on ce na koncertu sigurno biti go...gace ce se raspasti od vlage samo da pazi da mu ne ispadne sapun i bice ok..
|
Slovenatz |
May 29 2008, 10:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
E da.. Pyoste, sta bi uradio da upoznas clanove Coldplay-a?
-------------------- |
pyost |
May 29 2008, 10:34 PM
|
Sta bi uradio kada bih ih upoznao, ili sta bih uradio da bi ih upoznao?
Slovenatz |
May 29 2008, 10:39 PM
|
Hmm.. i jedno i drugo.. Ne moras detalje, samo dokle bi isao
-------------------- |
pyost |
May 29 2008, 10:43 PM
|
A sta ja znam, prepustio bih se trenutku Nemam ja njima nista da kazem, jedna slika sa njima i ja sam zadovoljan imaju oni pametnije stvari da rade...
Slovenatz |
May 29 2008, 10:44 PM
|
A da vristis kao devojcica i das da ti se potpisu na nekom delu tela?
-------------------- |
pyost |
May 29 2008, 10:45 PM
|
Ne bih vristao, ali bi me usrecio potpis na penisu