Who Is Da Best?, XD
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Who Is Da Best?, XD
pyost |
Feb 9 2007, 09:21 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Madonna je bolja od Cece
Coldplay je bolji od Cece Coldplay nije bolji od Madonne Ceca ima dva glasa Madonna ima tri glasa Iz ovih pet uslova (ili, pak, gledanjem na samu listu ) dobija se da je Coldplay izjednacen sa Madonnom! -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Puzzler |
Feb 9 2007, 09:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
QUOTE(pyost @ Feb 9 2007, 09:21 PM) Madonna je bolja od Cece Coldplay je bolji od Cece Coldplay nije bolji od Madonne Ceca ima dva glasa Madonna ima tri glasa Iz ovih pet uslova (ili, pak, gledanjem na samu listu ) dobija se da je Coldplay izjednacen sa Madonnom! XAXAXA... Koja matematika. BTW Zna se ko pobeđuje... Coldplay BTW Ne pominjite Nessy ovu anketu... Neka bude fer This post has been edited by Puzzler: Feb 9 2007, 09:47 PM -------------------- |
pyost |
Feb 9 2007, 09:47 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ja (za sada) nisam dirao rezultate, cisto da se zna..
-------------------- Baby, it's a violent world.
^_NiN0_^ |
Feb 10 2007, 12:54 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(Laza_91 @ Feb 9 2007, 09:12 PM) Ja sam glasao za Cecu,naravno... Slusam i Madonu,ali vise volim Cecu!!! Pa,Nenade,znaš i sam ko je pobedio... Da, Lazare, kako da ne :lol2: -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Laza_91 |
Feb 10 2007, 07:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
Pitaj Nenada, imam jednu pesmu u telefonu (tj. imao sam)
|
Iva |
Feb 10 2007, 08:03 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Ako cemo tako!
Imam ja 1 pesmu od Madonne na cellu, 2 od Cp-a, 0 od Cece i 71 od ostalih izvodjaca! I sta to govori o meni? (izvin'te al' sad bas lupetam ) -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
pyost |
Feb 10 2007, 08:50 PM
|
Eh, evo ide i moj doprinos
Coldplay - 196 Madonna - 26 Ceca - 0 -------------------- Baby, it's a violent world.
RZA |
Feb 10 2007, 08:59 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
0 0 0.. stavise.. ja imam 0 pesama na telefonu.. sem loitume..
-------------------- cold
|
Iva |
Feb 10 2007, 09:01 PM
|
Lol.
Pyoste, a ostalo? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
pyost |
Feb 10 2007, 10:59 PM
|
Ah, da ostalo. Dakle, ponovo:
Coldplay - 196 Madonna - 26 Ceca - 0 Ovi zauzimaju primat: Oasis - 154 Radiohead - 142 Red Hot Chili Pepers - 79 System Of A Down - 65 Eminem - 57 Linkin Park - 55 Cradle Of Filth - 52 (ne pitajte, ovo ni ne slusam ) A sve ukupno imam 3366 pesama. -------------------- Baby, it's a violent world.
Iva |
Feb 11 2007, 08:06 AM
|
Pa koliko imas memorije :S
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
pyost |
Feb 11 2007, 01:35 PM
|
Ma to je samo 12GB.. Ukupno imam samo 200GB
Iva |
Feb 11 2007, 02:09 PM
|
Mi smo pricali o muzici na telefonu!
-------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
pyost |
Feb 11 2007, 02:11 PM
|
Oh.. I see.. Paaaaaa, moj telefon ne podrzava MP3, a obicne melodije ne racunam
Iva |
Feb 11 2007, 02:15 PM
|
njanja!
Zar si mislio da imam ukupno 73 pesme ? LOL Nemam bas 12GB muzike, imam nekih 7-8.. -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
pyost |
Feb 11 2007, 02:17 PM
|
Pa nikad se ne zna
Laza_91 |
Feb 11 2007, 02:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 20-May 06 Member No.: 63 |
Ja imam ovako:
Funky G-Samo u snu Omen III remix Able to love Ceca-Čudo moje Ceca-Stereo bol Bob Sinclar-World hold down Deep Dish-Flashdance The Pussycat Dolls-Beep Room 5-....?.... Disco Kings-Born to be alive Nancy Sinatra-''ono iz kill billa'' Light Force-Take your time J.C.A.-I begin to wonder Devotion Master(???) Zana-Rane Kylie Minogue-Slow Rihanna-SOS Benny Benassi-I love my sex Dave McCullen-Bitch Infernal-From Paris to Berlin David Guetta-The world is mine Sean Paul-Temperature Goga-Stara nova devojka DJ Tiesto-Traffic Funky G-Hamer Djogani-200 sa 150 Ceca-Pazi s kime spavas Djogani-Skandal Djogani-Panika Hit my heart Alcatraz-Crying at the disco Energija-Snage mi ponestaje Energija-Srce u ruci U telefonu...Sve ukupno oko 150 mb |
paydoman |
Feb 11 2007, 06:28 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
wideo sam prwih nekoliko, prewrunuo mi se zzeludac, ne smem da chitam dalje
-------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
NeverMore21 |
Mar 29 2007, 01:56 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-September 06 From: 21. блок Member No.: 115 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Bojan Zukic Škola/Razred: Matematicka gimnazija IVb |
Bolji izbor povaca nisi moga da smislis ! Za Madonu necu da glasam, za Cecu takodje, owi Coldplay - nemam blage weze ko su ali cu da glasam za njih Samo da zbacimo Madonu sa prwog mesta !
-------------------- |
Iva |
Mar 29 2007, 02:16 PM
|
Gde je Pyost?
|