Tenis, najbolji!
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Tenis, najbolji!
Puzzler |
Sep 9 2007, 12:57 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Ne znam, čitaćeš "Anu Karenjinu" umesto da gledaš tenis?
Šalim se... Meni se ne gleda... Izgubiće -------------------- |
RZA |
Sep 9 2007, 01:01 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(SANDRA @ Sep 9 2007, 11:46 AM) Veceras finale Nole: Federer, imate pravo 3 puta da pogadjate gde cu ja biti i sta cu raditi veceras praces kosu? lakiraces nokte? kupovaces sandale? ffs, sutra je skola, moras da se sredis.. @t: mislim da ce izgubiti, al srecom, moji predosecaji cesto nisu dobri -------------------- cold
|
NeverMore21 |
Sep 9 2007, 01:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 21-September 06 From: 21. блок Member No.: 115 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Bojan Zukic Škola/Razred: Matematicka gimnazija IVb |
QUOTE(Puzzler @ Sep 9 2007, 01:57 PM) Ako pobedi, uradices 50 sklekova pred celim odeljenjem, moze? -------------------- |
SANDRA |
Sep 9 2007, 07:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
Ako pobedi tih 50 sa mnom na ledjima ili sa kamenom moje mase!
|
Legenda |
Sep 9 2007, 07:20 PM
|
Grafički dizajner Group: Saradnik Joined: 5-March 06 Member No.: 37 Status: Učenik MGa Škola/Razred: IV d |
Ako pobedi..ja dodajem i Ljubu
|
Puzzler |
Sep 9 2007, 08:13 PM
|
Group: Članovi Joined: 2-July 06 Member No.: 74 Status: Van MGa Škola/Razred: MG/IIb (proud of it) |
Bože, zašto moram da budem kažnjen zato što ne verujem u našu naciju?
Mislim, nema tu u šta da se veruje -------------------- |
Gaara |
Sep 9 2007, 10:01 PM
|
Group: Članovi Joined: 24-October 06 Member No.: 164 Status: Učenik MGa |
OMG sta radi Sarapova u Djokovicevoj lozi?
|
Slovenatz |
Sep 9 2007, 10:02 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
QUOTE(Puzzler @ Sep 9 2007, 08:13 PM) Bože, zašto moram da budem kažnjen zato što ne verujem u našu naciju? Mislim, nema tu u šta da se veruje Pa jbg, nalet patriotizma kad imamo 3. tenisera i teniserki u top 10, sad svi misle da mogu da budu svi br. 1. Just go with the flow... Napred nole!!!!!!!!!!!!!!1111oneone -------------------- |
RZA |
Sep 10 2007, 12:31 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
prso je.. meh..
1mm, ffs.. mogao je set da osvoji.. mozda i pobedi.. -------------------- cold
|
FootyStOrM |
Sep 10 2007, 05:23 AM
|
Group: Članovi Joined: 28-February 07 Member No.: 458 Status: Učenik MGa |
ja rekoh da ce biti 3-0 za federera. mada voleo bih da sam promasio vec posle prvog seta.
djokovic je ipak neiskusan. eto nije tad iskoristio tri set lopte, a u drugom setu je promasio za milimetar... vise srece (znanja) drugi put).. -------------------- Murphyevo ZLATNO pravilo: Onaj ko ima ZLATO stvara pravila.
Ako iz prve ne uspes, unisti svu evidenciju da si pokusao. |
SANDRA |
Sep 10 2007, 01:31 PM
|
Group: Članovi Joined: 1-February 07 Member No.: 420 Status: Učenik MGa Škola/Razred: Matematicka gimnazija III d |
imao je federer mnogooooo srece a nole je ipak jos zelen...
Bice bolje vremenom A ja sam sad iako odoh u off topic u bedaku |
Slovenatz |
Sep 10 2007, 03:18 PM
|
Group: Članovi Joined: 25-February 07 From: Šupak kosmosa Member No.: 454 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG-IIId |
-------------------- |
Pera Detlic |
Sep 10 2007, 03:44 PM
|
Group: Članovi Joined: 14-February 07 From: D plejs ver aj liv Member No.: 442 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG/IVc |
Ma izgubio je Nole jer je mnog opoceo da glumi da se folira,za publika, kao nesto nervira se i baca reket, smeje se itd. Kad si video Henin ili Federera da se smeskaju ko retardirana sestogodisnja devojcica?
-------------------- Pritisni Alt+F4 za IQ test
|
paydoman |
Sep 10 2007, 08:03 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
ja da sam na noletovom mestu ne bih se ni trudio mnogo.. 2. mesto dobija 700.000$
-------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Grashak |
Sep 10 2007, 11:12 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(Pera Detlic @ Sep 10 2007, 03:44 PM) Ma izgubio je Nole jer je mnog opoceo da glumi da se folira,za publika, kao nesto nervira se i baca reket, smeje se itd. Kad si video Henin ili Federera da se smeskaju ko retardirana sestogodisnja devojcica? ....jel jos nekoga smara sto se svi sad loze na tenis? mislim.... ono bas je sranje, kao sad imamo neke extra tenisere i odjednom svi gledaju tenis, celo leto od jutra do mraka me izludjuju klinci po bloku drkajuci jebenu lopticu po terenu... svuda se pusta jebeni tenis, na svim posterima djokovic, jelena, ana... reklame sve zive sa njima... al najgore mi je sto se svi loze i svi ono prate i kao sad su oni kul odjednom znaju imena svih stranih tenisera i bla a pre toga mozda nisu ni znali sta znaci set ili gem... mislim smor. ...mrzim ljude kad nesto prate samo zatos to je in.... -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
RZA |
Sep 10 2007, 11:19 PM
|
QUOTE(Grashak @ Sep 11 2007, 12:12 AM) ....jel jos nekoga smara sto se svi sad loze na tenis? mislim.... ono bas je sranje, kao sad imamo neke extra tenisere i odjednom svi gledaju tenis, celo leto od jutra do mraka me izludjuju klinci po bloku drkajuci jebenu lopticu po terenu... svuda se pusta jebeni tenis, na svim posterima djokovic, jelena, ana... reklame sve zive sa njima... al najgore mi je sto se svi loze i svi ono prate i kao sad su oni kul odjednom znaju imena svih stranih tenisera i bla a pre toga mozda nisu ni znali sta znaci set ili gem... mislim smor. ...mrzim ljude kad nesto prate samo zatos to je in.... ffs, to su moje reci.. znaci is3.14zdela sam ae da su klinci.. nego neeeeee.. oko 10h su oni od 7-8 godina.. oko 15-16h tako.. 10-12... oko 21h su 13-15.. i u 00h ovi matori pa jbm im ja matr.. na 10. sam spratu i cujem ih.. ffs, otvoreni su mi svi prozori, a tacno imam pogled na dvoriste.. al pocepala sam se kad sam videla da su uzeli neko sranje s gradilista.. tj sto prave ovo za tramvaje.. i napravili kvazi teniski teren na mestu gde se igra izmedju dve vatre.. ffs.. znaci.. nisam htela da se izivljavam na forumu.. al kad si vec rekla.. svaka cast.. vec dugo se nakanjujem da napisem to.. respekt.. blabla chep bulja bla.. al ne.. ozbiljno.. nervira me.. This post has been edited by Spužva: Sep 10 2007, 11:32 PM -------------------- cold
|
Grashak |
Sep 10 2007, 11:33 PM
|
Group: Članovi Joined: 16-March 06 From: drugi sprat, 4 vrata desno!111 Member No.: 42 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: IVc i dalje kooonza BWEEEEEEE |
QUOTE(Spužva @ Sep 10 2007, 11:19 PM) aj malo na desno, ovde na levo me jos uvek zulja od sandre! ma znam pricaj mi o tome... ja sam ti ovamo u lamelama sto gledaju pravo na gimn dvoriste.......... shoot me pls cuti bar im je sad previse hladno da igraju! -------------------- You spin me right round baby, Right round! Weeeee!!
|
RZA |
Sep 10 2007, 11:38 PM
|
ah evo....... chek...... ne mogu da pomerim ruku...
f*uck.. i'm stuck.. daj.. produvaj malo.. pomoc cika koste.. posto vidim da se vi znate dubinski i iznutra.. samo me zanima, zasto je ovde tako uzano, ffs? i da.. ma oladili se od tog pen.. tenisa. a i skola. sad moram da ih gledam sve na okupu svaki dan kad idem u skolu. -.- al fun su. za posmatranje. This post has been edited by Spužva: Sep 11 2007, 12:38 AM -------------------- cold
|
pyost |
Sep 11 2007, 09:22 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
FFS, normalno da ce svi da gledaju onaj sport u kome pobedjujemo, a ne onaj gde stalno gubimo...
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
cipiripi |
Sep 11 2007, 10:30 AM
|
Group: Članovi Joined: 4-September 07 From: BGD-Dorcol Member No.: 635 Status: Van MGa Ime i prezime: Ana Nikolic Škola/Razred: Masinski fakultet,prva godina |
Sad sam cula na vestima da u 13h stize Novak...jel ide neko da ga doceka(po ovoj kisi)?
QUOTE FFS, normalno da ce svi da gledaju onaj sport u kome pobedjujemo, a ne onaj gde stalno gubimo... Iako pobedjujemo,ne gledam..nisam nikad gledala... nije mi zanimljiv uopste -------------------- tisa od mraka,brza od smrti
too weird to live,too rare to die myspace.com/cipiripi88 |