Trač, Ili...?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Trač, Ili...?
LoshMeeBre |
Feb 11 2007, 11:12 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Idemo u filolosku. I tamo ce da nas biju (devojke), ali se bar da nesto i videti (od tolike mase statisticki je nemmoguce da se nema sta videti)
-------------------- |
Eli0t |
Feb 11 2007, 11:16 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Jel to nesto zvanicno ili..?
|
paydoman |
Feb 11 2007, 11:32 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
konachno cu wideti zzensko sa 2 noge, 2 ruke, jednom guzom i 2 *ise [sry zbog rechi al' tako je nazzalost]
swe uwredjene matematicharke nek prilozze zzalbe najkasnije do sutra -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
maxydelanoche |
Feb 12 2007, 04:23 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
Ih, sad ispada da su vam sve cure u skoli neki frikovi...
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
RZA |
Feb 12 2007, 04:27 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
a navedi mi jednu koja nije..
-------------------- cold
|
Anchi |
Feb 12 2007, 04:54 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
QUOTE Ih, sad ispada da su vam sve cure u skoli neki frikovi... Ma daj bre... Uvek ima takvih, ne samo u MG.. Ali ipak, vecina su sasvim normalne... This post has been edited by Anchi: Feb 12 2007, 04:55 PM |
Turgon |
Feb 12 2007, 05:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
Da da.....vecina su normalne, kako da ne.....
BTW. mislio sam da ce lazu da tuku lol -------------------- |
maxydelanoche |
Feb 12 2007, 05:45 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
A vi muski u MG ste veeeliki frajeri, pa vam skode takve curice???
-------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Turgon |
Feb 12 2007, 07:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 3-February 07 From: Cambridge, UK Member No.: 424 Status: Van MGa Ime i prezime: Nikola Mrksic Škola/Razred: Trinity College, Cambridge 2014 |
Fala bogu!
Da li si ti videla....npr.....Dijanu hahahahahaha -------------------- |
Anchi |
Feb 12 2007, 07:22 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
QUOTE Da li si ti videla....npr.....Dijanu hahahahahaha E pa sad.. Ona je stvarno poseban slucaj.. A generalno su normalne.. QUOTE A vi muski u MG ste veeeliki frajeri, Uh.. a to posebno.. Ja mislim da se sve devojke tuku oko njih... |
pyost |
Feb 12 2007, 08:16 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Nije lepo vredjati druge koji nisi tu
A ja i jesam veliki frajer Not. -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
Eli0t |
Feb 12 2007, 08:24 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE BTW. mislio sam da ce lazu da tuku lol Pa njega su vec tukli.. neonkitza npr |
milija |
Feb 12 2007, 08:29 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
QUOTE(Miss Tattianna @ Feb 9 2007, 11:16 PM) Ne, mladi fizicari bi izracunali kako da izbegnu tu dasku... Ili makar kako da uspore njen pad... Ne pitajte kako, ali sigurno bi to ucinili Zar ne?? Od kada je to daska 20kg? Da je tako imao bih 10 operacija do sada :lol2: Ne preterujte -------------------- Izadji i bori se
Zivot je kuchka, i ja sam makro. |
Iva |
Feb 12 2007, 10:05 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Ljudi garant vam neće biti ništa, slično kao i sa onim sa roze klupama!!
Možda samo hiperbolišete -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
pyost |
Feb 12 2007, 10:43 PM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Zasto "slično kao i sa onim sa roze klupama". Pa one jesu roze, a to je i bio problem!
-------------------- Baby, it's a violent world.
paydoman |
Feb 12 2007, 10:45 PM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
@Anchi: nabroj mi 10 lepih dewojchica u mg! samo 10...
muchi se -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
RZA |
Feb 12 2007, 10:49 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
aha.. da ti nabroji 10 od 15.. .. jeste.. oce to tako.. .. da 10 od 15 devojaka lici na nesto..
-------------------- cold
|
paydoman |
Feb 12 2007, 10:52 PM
|
da te ne znam pomislio bih da si mushko
ili mozzda jesi -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
Eli0t |
Feb 12 2007, 11:13 PM
|
Khmshemale..
|
pyost |
Feb 12 2007, 11:14 PM
|
Ma moze se opusteno navesti 10.. I to samo u jednoj godini, da ne bude zabune!
-------------------- Baby, it's a violent world.