Trač, Ili...?
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Trač, Ili...?
Iva |
Feb 13 2007, 07:39 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
QUOTE(Pyost) Zasto "slično kao i sa onim sa roze klupama". Pa one jesu roze, a to je i bio problem! Nije uopste tako strasno kao sto ste opisivali Sta, pa jedino onaj metalni deo ... -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
pyost |
Feb 13 2007, 10:06 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Ali jeste strasno Nije tebi kada ih nisi videla uzivo.. Jedino sto smo se mi habituirali
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
paydoman |
Feb 13 2007, 10:41 AM
|
Baja mod Group: Članovi Joined: 7-February 07 From: Marulićeva 8 Member No.: 426 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Luka Škola/Razred: IV 1 |
pa ne bi bile roze da ti i Eli0t niste insistirali
zawod wam je ispunio zzelju i wi se sad kao folirate ne odgowaraju wam -------------------- dozvolite mi forum diskusije sadasnjih ucenika mga -.-
|
LoshMeeBre |
Feb 13 2007, 11:43 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Da, da sta fali klupama.. Ja bas osecam neku prisnost prema nasim novim metalno/drvenim homoseksualnim drugarima..
-------------------- |
VIP <3 |
Feb 13 2007, 12:37 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Jaoj, pa sad sam se setila kad sam bila na zimovanju da sam cula od cerke jednog vaseg profesora da vas salju u 2. ekonomsku ili u 1. gimnaziju.... U svakom slucaju, navijam za 2. ekonomsku (tamo su bolje ribe, pa ce muski deo (tj. vecina) uzivati...)
A i u rg bi vas ja primila.. .samo sto nema mesta E da, 10 dobrih riba u mg: Ivana (ona sto je s Lukom iz Id), Mina Aleksandra IId, Sonja IIc, Mina IId, Lana IIe, Saska IVb, Sandra IIId , Marija IIId, Bojana IV?, Ivana IIIe..... itd. Vidite smekeri, da ima riba?? Samo sto vi traazite na pogresnom mestu...... I frajeri: moji drugari iz IId, Luka Id, Cerovici x2 IIc, Luka IIc (njega ne znam, al cula sam da je smeker), Zarko IIIb, Mihajlo IIa, Rista IIa, Darko (mislim da je IIa?)....... Pa se vi kombinujte -------------------- Opsti kriminal. |
Anchi |
Feb 13 2007, 02:42 PM
|
Group: Članovi Joined: 27-July 06 Member No.: 76 Status: Učenik MGa Škola/Razred: MG |
QUOTE sam cula od cerke jednog vaseg profesora da vas salju u 2. ekonomsku ili u 1. gimnaziju.... Ne moze u 2 ekonomsku.. Ovde mi je blize... |
RZA |
Feb 13 2007, 03:34 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
u 1. !!..
-------------------- cold
|
LoshMeeBre |
Feb 14 2007, 09:11 AM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Prva je uglavnom snobovska :'( A znam dosta ljudi iz ekonomske.. Tako da EKONOMSKA FTW..
A zar nije logicno da ce oni treci sprat raditi preko leta?? Za 2 meseca mogu soliter da izgrade, a ne 2 sprata.. Ja mislim da od toga nema nista... Kad nisu do sad poceli, nece ni do pred kraj skolske godine.. -------------------- |
VIP <3 |
Feb 14 2007, 01:04 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
Pa Loshmee, naravno da nece preko zime kad su ocekivali da ce da padne sneg da rade...... (Sad, sto sneg nije pao to nije do njih....)
Ne znam da li mogu bas preko letnjeg sve da srede.... Uostalom, bas vam je zanimljivo da idete s nekom drugom skolom.... Ko zna kakve sve ljubavi mogu tu da se rode... Samo bih se na vasem mestu nadala da me nece strpati u neku osnovnu To bi tek bilo zanimljivo -------------------- Opsti kriminal. |
RZA |
Feb 14 2007, 03:56 PM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
QUOTE(LoshMeeBre @ Feb 14 2007, 09:11 AM) A zar nije logicno da ce oni treci sprat raditi preko leta?? Za 2 meseca mogu soliter da izgrade, a ne 2 sprata.. Ja mislim da od toga nema nista... Kad nisu do sad poceli, nece ni do pred kraj skolske godine.. pa vidi.. skola treba da se gradi vec 10 godina.. i svake godine nista.. e.. sad.. dozvola im traje, tj. trajala je do nekog januara kad je trebala da se gradi.. zato je to trebalo na zimu.. ali posto nije pocelo ni sad.. pitanje je da li ce uopste da se gradi.. toliko ja znam o tome, da li je istina.. pojma nemam.. -------------------- cold
|
VIP <3 |
Feb 14 2007, 09:11 PM
|
QUOTE(Spužva @ Feb 14 2007, 03:56 PM) pa vidi.. skola treba da se gradi vec 10 godina.. i svake godine nista.. e.. sad.. dozvola im traje, tj. trajala je do nekog januara kad je trebala da se gradi.. zato je to trebalo na zimu.. ali posto nije pocelo ni sad.. pitanje je da li ce uopste da se gradi.. toliko ja znam o tome, da li je istina.. pojma nemam.. E, pa da, to jeste logicno... Verovatno cete vi i zavrsiti skolu dok oni odluce da ce da pocnu grade...... -------------------- Opsti kriminal. |
^_NiN0_^ |
Feb 15 2007, 11:35 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Bude li na kraju Tesla !
Necemo vise moci da imamo blokove , nadam se! (ako cita neki profesor znajte da nisam mislio ozbiljno ) -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
RZA |
Feb 15 2007, 11:51 PM
|
zasto?! ja jedva cekam blokove.. mnogo bolje nego da.. sedim na casovima..
|
maxydelanoche |
Feb 16 2007, 12:10 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
QUOTE(ser_fanky Lj@B @ Feb 15 2007, 11:35 PM) Slihtarooo! A iz cega obicno imate blokove? Mislim, jel' iz fizike, matisa i fizike??? -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
RZA |
Feb 16 2007, 12:11 AM
|
informatike
|
pyost |
Feb 16 2007, 12:12 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Samo informatike - ceo dan (6 casova) ispred kompa *drool*
^_NiN0_^ |
Feb 16 2007, 12:32 AM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
QUOTE(maxydelanoche @ Feb 16 2007, 12:10 AM) Ovo je bila sala (za prof. nije ) -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
jeele |
Feb 17 2007, 08:10 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
djura (Prof. info.) je rekao da ce nas sigurno sutnuti negde (figurativno receno)...
znaci bice nesto preko skolske... mada i ja sumnjam... a sa trece strane, dovoljno mi je daleko da se patim po oko sat... i logicnije je da rade za leto... dva meseca im je i previse... ovde ''nikne'' nova zgrada za dve do tri nedelje... -------------------- |
LoshMeeBre |
Feb 17 2007, 10:42 AM
|
QUOTE(Spužva @ Feb 15 2007, 11:51 PM) Videcu te u drugoj godini kad krenes da radis matrice i grafove, svaki zadatak na 4 strane, a svaki gluplji i nezanimljiviji od drugog.. Ja puknem na svakom bloku, radim 2 casa, 4 sata blejim -------------------- |
pyost |
Feb 17 2007, 10:57 AM
|
Oni rade u nekom C-u, tako da sumnjam da je njima lako koliko je nama bilo prosle godine