Koga Ima Najwishe?, anketa
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
Koga Ima Najwishe?, anketa
ex-paydoman |
Feb 21 2006, 11:42 PM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
po meni D
Napomena od: pyost Bez reklamiranja -------------------- ode..
|
pyost |
Feb 22 2006, 09:38 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Pa sigurno je D, ali to je zato sto se svoje odeljenje najlaske vrbuje
Dodao sam u poll i sedmi i osmi razred. -------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
ex-paydoman |
Feb 22 2006, 09:47 AM
|
Moderator Group: Članovi Joined: 21-February 06 Member No.: 23 Status: Učenik MGa |
za sad smo izjednacheni xexexexexe
-------------------- ode..
|
pyost |
Feb 22 2006, 09:51 AM
|
Deus Ex Makina Group: Administratori Joined: 25-January 06 From: Beograd Member No.: 2 Status: Bivši učenik MGa Škola/Razred: RAF |
Posle gomile glasova, snage su izjednacene
-------------------- Baby, it's a violent world.
Registrovani korisnik Linuxa broj 460770 [Ubuntu 7.10] |
ex-paydoman |
Feb 22 2006, 12:06 PM
|
neizwesno do kraja...
p.s. "kraj" (za c) je kad se ukljuche anim, ewa, ser ljuba, milosh, nessy... -------------------- ode..
|
LoshMeeBre |
Feb 23 2006, 10:25 PM
|
Neko mudo Group: Članovi Joined: 28-January 06 From: MunZe Member No.: 3 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Milos Vucenovic Škola/Razred: Student ETFa |
Buhuhuhuha, decu vam pravimo
Sad je bas ne izvesno -------------------- |
ex-paydoman |
Feb 24 2006, 10:40 AM
|
chekaj da Milica, Newena, Omni i Suba iz mog odeljenja da glasaju...
...ali u swakom sluchaju dobijate nas... shmrc This post has been edited by paydoman: Feb 24 2006, 10:41 AM -------------------- ode..
|
^_NiN0_^ |
Feb 25 2006, 03:49 PM
|
Moderator Group: Moderatori Joined: 29-January 06 Member No.: 4 Status: Učenik MGa |
Jel nisu sva D odeljenja u skoli kao mi(valjda me razumete - matematicka)?????Znam da 4-D nije!!!
P.S. Samo pitam -------------------- Yo!hambin,
Yo!hambina, Yo!hambin Yo-yo, yo-yo, yo Yo!hambin, Yo!hambina, Yo!hambiiina (Mala matura deca kokaina® Velika matura deca Yo!hambina) |
Miny |
Feb 25 2006, 05:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-January 06 From: Beograd Member No.: 8 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mina Spasic Škola/Razred: MG/IVd |
Glasala...Pogodite za koga
Ljubo, nisu svi specijalci kao mi, ako si na to mislio... 2d jeste, a 3d i 4d nisu... Kod njih su 3b i 4a...(Ali nigde nije c ) -------------------- Lepa na tatu, pametna na mamu[COLOR=blue]
|
ex-paydoman |
Feb 25 2006, 07:49 PM
|
pa, ko je glasao za C sem mene???
|
Miny |
Feb 25 2006, 10:09 PM
|
Group: Članovi Joined: 30-January 06 From: Beograd Member No.: 8 Status: Učenik MGa Ime i prezime: Mina Spasic Škola/Razred: MG/IVd |
Mozda Milica...
-------------------- Lepa na tatu, pametna na mamu[COLOR=blue]
|
ex-paydoman |
Feb 26 2006, 01:51 PM
|
QUOTE(aNiM @ Feb 25 2006, 05:06 PM) Glasala...Pogodite za koga Ljubo, nisu svi specijalci kao mi, ako si na to mislio... 2d jeste, a 3d i 4d nisu... Kod njih su 3b i 4a...(Ali nigde nije c ) mozzda nismo najpametniji, ali smo najlepshi -------------------- ode..
|
ex-paydoman |
Feb 26 2006, 02:24 PM
|
uprawo sam wideo nowi nick K@C@ - Katarina Milenkowitj
=> stiglo nam je i 1.A odeljenje... xexexexe... NAPREDUJEMO!!! -------------------- ode..
|
Miny |
Feb 27 2006, 04:57 PM
|
Pa to je ja neaterala da se registruje....Nije da se hvalim, al mogli bi boza i andrej i to da uzmu u obzir...
-------------------- Lepa na tatu, pametna na mamu[COLOR=blue]
|
ex-paydoman |
Feb 27 2006, 07:54 PM
|
QUOTE(aNiM @ Feb 27 2006, 04:57 PM) ...ma ne hwalish se... -------------------- ode..
|
ex-paydoman |
Mar 1 2006, 03:00 PM
|
xexexe, stizze prwo C!
uruck, milica, omni, suba, vlada, twinsi... uskoro tje nas biti wishe:) -------------------- ode..
|
Eli0t |
Mar 1 2006, 04:48 PM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Ahahahha, ladno kad je lik dovukao pola svog odeljenja na forum Svaka cast!
|
Do double g |
Mar 1 2006, 04:51 PM
|
Group: Članovi Joined: 28-February 06 Member No.: 26 Ime i prezime: Fedor Popovic |
Ja sam doveo Cerovice
Salim se oni su meni rekli pa sam im ja rekao da sam se registrovao,pa su i oni |
ex-paydoman |
Mar 1 2006, 06:38 PM
|
QUOTE(nYMphoManiAc @ Mar 1 2006, 04:48 PM) "stalo" mi je da owaj forum napreduje "shto wihe to bolje..." -------------------- ode..
|
ex-paydoman |
Mar 1 2006, 08:04 PM
|
xexexe... izjednacheno...
|