And The Winner Is.. :D, Novi moderator MGFa
Dragi clanovi i posetioci foruma,
Mozda ce vam ova brojka zvucati neverovatno, ali Forum Matematicke gimnazije postoji vec vise 6 godina - od januara 2006. godine, ako zelimo da budemo precizni.
Sa vise od 1.000 clanova, 4.000 tema i 100.000 poruka predstavlja najvecu zajednicu orijentisanu ka Matematickoj gimnaziji i ucinio je nase srednjoskolske dane barem iole zanimljivijima. Ne samo da je bio mesto za visokointelektualne razgovore ucenika Matematicke gimnazije, vec i forum na koji smo dolazili da se druzimo sa ljudima iz cele Srbije, pa i regiona. Verujem da ne govorim samo u nase ime kada kazem da su ovde nastala mnoga poznanstva koja su se kasnije dalje razvijala u "pravom svetu".
Nazalost, ta idilicna vremena su sada iza nas. Tokom poslednjih nekoliko godina Internet u regionu je doziveo vrtoglav razvoj, i potreba za ovakvim forumima vise ne postoji. Pojavile su se socijalne mreze kao sto su Facebook i Twitter, i komunikacija je na mnogo visem nivou. Forum, iako pun korisnih informacija, vise ne sluzi svojoj prvobitnoj nameni.
Iz tog razloga, teska srca smo doneli odluku da Forum Matematicke gimnazije prestane sa radom. Od danas registracije na forumu nece biti moguce, ali ce sve poruke i dalje biti dostupne za pregled. Takodje, od prvog septembra forum vise nece biti dostupan na adresi mg-forum.net, ali ce se arhivi i dalje moci pristupiti preko adrese bozidarevic.com/mgforum . Takodje bismo zeleli da iskoristimo priliku i da uputimo sve bivse ucenike na Alumni Matematicke gimnazije - almagi.mg.edu.rs.
Hvala svima koji su ucestvovali u diskusijama i koji su pomogli da ovaj forum bude jedno prijatno mesto.
Administratorski tim MG Foruma
And The Winner Is.. :D, Novi moderator MGFa
maxydelanoche |
Feb 16 2007, 12:49 AM
|
Group: Članovi Joined: 3-May 06 From: Zion Member No.: 61 Status: Van MGa |
He he... Kad smo vec kod vampira, 20. sam lvl...
Ma daj bre, ofc da nema veze za koga navijas niti mi je preterano bitno da budem odje mod niti... Opusteno... lol -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
RZA |
Feb 16 2007, 01:20 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
da da.. bices mod sa duplim spamom..
-------------------- cold
|
Eli0t |
Feb 16 2007, 01:24 AM
|
Voodoo People Group: Administratori Joined: 25-January 06 Member No.: 1 Status: Bivši učenik MGa |
Zasto svi govorite da vam nije uopste bitno da li cete biti mod ili ne? Ako ti je svejedno, zasto mislis da bi ti neko dao status moderatora? To je nesto sto treba da se zasluzi i niko te nece moliti da budes mod ako ti je "svejedno"..
|
maxydelanoche |
Feb 16 2007, 01:30 AM
|
@Eli0t: Ofc da mi nije svejedno, hocu reci - volela bih da postanem mod! Zato sto redovno posecujem forum i vidim suvise spam-a i volela bih da to malo rascistim, ne bih zloupotrebljavala te privilegije, bla bla... Ali mi je svejedno u stilu: ako ne postanem mod, nece biti kraj sveta
@Spuzva: E, baguje mi se strashno net trenutno, nisam uopste videla svoj post, pa je bilo Server not found, pa sam ponovo napisala i poslala... Jel' obrisan jedan od ta dva??? Nadam se da jeste... -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Nista nije nemoguce. Za nemoguce je samo potrebno malo vise vremena. I'm doing the best I ever did, I'm doing the best that I can. www.viva-fizika.org |
Ana |
Feb 16 2007, 01:51 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 72 Status: Van MGa |
Znate li vi sta je 7 poziva posle ponoci!?? Tacnije posle 1h.
-------------------- |
RZA |
Feb 16 2007, 01:57 AM
|
Njeno Ljubičanstvo Group: Članovi Joined: 7-September 06 Member No.: 92 Status: Bivši učenik MGa |
stani, jel sam ja na necemu ili ovo nema nikakve veze sa temom i zivotom uopste?..
-------------------- cold
|
maxydelanoche |
Feb 16 2007, 01:58 AM
|
Kako laze... Kao prvo zvala sam te PET puta, od toga je dvaput bilo iz odredjenih razloga, jedanput da ti kazem da me zoves ujutru na mobilni da me probudis, jedanput da ti kazem da cu ti doneti botove za CS i jedanput da te pitam zasto si odjednom postala appear offline na MSNu!
Casna pionirska... P.S. Sad neces dobiti cokoladu! P.P.S. Only sala. Nisam je podmitila, ona bi svejedno glasala za mene P.P.P.S. Sad je izjednaceno... P.P.P.P.S. Ionako ce modovi sadasnji da odluce -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
Ana |
Feb 16 2007, 02:11 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 72 Status: Van MGa |
KAKO LAZES!!
Nemoj sada da se izvlacis, vidim ni Ugi nije prosao bolje!! Mada svj bih glasala za Maru!! Ako bi ona imala srece da ja posetim forum za vreme glasanja. Tacnije, nije me Mara podmitila, ona mi je samo nagovestila da se glasa. PS Nemoj sutra da zaboravis onu Milku PSS Salim se -------------------- |
Iva |
Feb 16 2007, 07:28 AM
|
Group: Članovi Joined: 30-June 06 Member No.: 71 Status: Van MGa |
Ljudi, setite se, nije broj glasova presudan u izboru .
A, btw, ako vam nije bitno, zasto ste se uopste prijavljivali? -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
milija |
Feb 16 2007, 08:12 AM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
QUOTE(maxydelanoche @ Feb 16 2007, 12:49 AM) He he... Kad smo vec kod vampira, 20. sam lvl... Ma daj bre, ofc da nema veze za koga navijas niti mi je preterano bitno da budem odje mod niti... Opusteno... lol Oni su sistem instrukcija, dogma, korupcija, teror institucija, represija ubija! Mafija - murija, drzava - hajducija Cisto citat za zapomaganje koje sam dobio na mobilnom. Izgleda da nisam ovde redak vec da ima i onih koji imaju slicne probleme kao i ja. Iako sam glasao drukcije, zalozio bih se da moderator bude iz MG-a, jedino ako se Marija ne prebaci u MG :lol2: Na kraju, posto vidim da se Marija sluzi necasnim rabotama Nemoj da za mene Milka bude MITOVAČA!, mrzim čokolade, bole me zubi od njih zato budi kreativnija P.S. Duzna si da slusas uzivo moje pevanije :lol2: Da razlog kontraglasanja bi bio da ne dovodite crnogorca za moderatora, moracete pravilnik da menjate -------------------- Izadji i bori se
Zivot je kuchka, i ja sam makro. |
VIP <3 |
Feb 16 2007, 12:20 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(Yu-gi @ Feb 15 2007, 09:53 PM) Ko bre sme Mariju da naziva jadnicom?!?!!? Zar to nije vredjanje?! Svaka cast svima, ali ja mislim da bi Mara bila idealni mod... -------------------- Opsti kriminal. |
milija |
Feb 16 2007, 02:46 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-March 06 Member No.: 38 Ime i prezime: Milija Jovicic |
Cool forum ucenika RG-a
RG ucenici, modovi, a jednog dana admini ? Ja cekam na mitovacu -------------------- Izadji i bori se
Zivot je kuchka, i ja sam makro. |
maxydelanoche |
Feb 16 2007, 03:28 PM
|
Pazi, mi mozda jesmo ucenice RGa, ali smo drugarskim, forumskim i takmicarskim, a i petnicarskim vezama
P.S. OMG ja tek sad videh da meni u Interesovanja pise ono cudo ljudi, to je bilo u osmom razredu!!! Evo sad menjam -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
VIP <3 |
Feb 16 2007, 04:06 PM
|
Group: Članovi Joined: 7-February 07 Member No.: 425 Status: Bivši učenik MGa Ime i prezime: Tatjana Nikolic Škola/Razred: '90 IVd |
QUOTE(maxydelanoche @ Feb 16 2007, 03:28 PM) OMG ja tek sad videh da meni u Interesovanja pise ono cudo ljudi, to je bilo u osmom razredu!!! Evo sad menjam Nemoj sad da se izvlacis.... Svakako, nemoj zaboraviti sto ti je receno da si jadnicca i sve koji su ti to rekli banuj cim budes imala dovoljne privilegije -------------------- Opsti kriminal. |
Iva |
Feb 16 2007, 06:07 PM
|
Lol.
Evo, iskreno, ja glasah za Jelenu Ne bih umela da obrazlozim, jednostavno, gut feeling . Za obe sam imala pros and cons, a na kraju sam odlucila 'ajde Jelena je iz mg, pa cu za nju. No hard feelings maxy, ali kad si mi poslala poruku bilo je too late (a tada sam i spavala ) -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
RZA |
Feb 16 2007, 06:13 PM
|
s jedne strane ti je taaaaaaaaako svejedno da li ces postati mod.. bas.. onako, kazes da te boli dupe (da izvines)...
a s druge strane njima 10 saljes poruke .. .. yeah right... -------------------- cold
|
maxydelanoche |
Feb 16 2007, 07:05 PM
|
Jesam poslala ti poruku, Iva? Maybe... Ne secam se zaista.
@Spuzva: Malo mi je glupo da se ponavljam, ali... Meni jeste stalo da budem moderator. Da nije, ne bih se ni prijavila. Ali ako ne budem moderator - Zemlja ce se i dalje obrtati. Ne znam zasto svi imate problem sa tako pozitivnim gledistem Znaci, jeste stalo mi je, ali sa druge strane i nije mi toliko stalo :lol2: @Admini: 'Ajde ja cu da povucem svoju kandidaturu i neka bude jeele mod. Stvarno mi je vise smor ova anketa... I to sto kazu, ona je iz MG, to ima vece logike. -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.
jeele |
Feb 16 2007, 07:24 PM
|
Group: Članovi Joined: 6-September 06 From: van sebe Member No.: 89 Status: Van MGa Ime i prezime: Jelena Dimov Škola/Razred: MG, IVe |
ovako...
prvo jedno vise od 2 puta ali manje od deset sam juce pokusavala da postujem na temi...medjutim uvek bi zalutala negde stranica... onda htedoh da kazem da se osecam visom kad sam ugledala moje ime gore i bila sam fer i nisam glasala... nisam nikog podmitila!!!! hej, pa ovo se neka ogromna veza za glasanje razvila...hmm...:| -------------------- |
Iva |
Feb 16 2007, 07:53 PM
|
Da, Marija, poslala si mi..
Nego, pa sto povlacis kandidaturu -------------------- When life throws you lemons... genetically re-engineer the lemon tree to eliminate taste compatibility issues, using the profits to increase personal gain and eventually dominate the citrus market.
|
maxydelanoche |
Feb 16 2007, 08:12 PM
|
Pa rekoh vec valjda! Joj ljudi ajte malo citajte postove... Ja bas i nisam neki spamer
Ma bilo mi dosadno sinoc, a mislila sam da nisi glasala. I ofc da np sto si vote za jeele. <= Joj pogledaj recenicu! Dakle, mislim da je vise ljudi iz MG glasalo za nju, ona je iz MG, verovatno ce imati ubuduce i vise vremena od mene, a i da me ne prozivate vise za te cokolade, kad je ioanko samo bila sala -------------------- Mi znamo sta se desava sa ljudima koji zastanu nasred puta. Bivaju pregazeni.